söndag 8 maj 2016

Picasso skulpturen i Kristinehamn m goa vänner

 I går tog vi cyklarna och rullade ut till Picasso skulpturen som finns här i Kristinehamn. Vi har haft såna fantastiska dagar tillsammans här vid Husbilsklubbens årsmötes träff, tillsammans med alla dessa goa vänner. Vi tog med oss picknick och satt ute länge här på en filt. Tänk så tur vi har haft med vädret. Helt otroligt vilken värme vi har haft. På kvällarna när vi suttit ute har vi haft 22 grader i skuggan vid 18 tiden. Det är väl ändå sommar :))
Kära maken hann med att doppa fötterna när vi ändå var här:) Inte nog varmt för att bada kanske.
http://www.kristinehamn.se/sites/default/files/dokument/turism-kultur-fritid/konst-historia-kulturmiljoer/picassobroschyr_web.pdf
En jättefin dag vid ett vackert ställe .
När vi skulle cykla hem så blev det ett stop vid Ingmars och Jills båt. Tänk att han gjort denna alldeles själv. Det kan man väl kalla skicklighet :)
jag är verkligen imponerad av dom som kan.  Det gäller alla hantverk för mej. Men båtbygget är väl nåt enormt ändå. Jättefin var den.
Kjell o Bernt gick ner för att titta :) Så tort var det inte men detta är mest en fraktbåt. Dessa 2 fina vänner har sin stuga på en ö. Så dom behöver ha båt för att frakta ut virke tex. 

Nöjda o glada efter att ha fått sitta ute och lapa sol och se på en jättesnygg båt :) Så cyklade vi hem igen tillbaka till husbilarna för att ha en sista kväll tillsammans. Oj vad det hugger i mitt hjärta att måsta skiljas från dessa fina vänner som vi fått genom åren här nere. Men superfina dagar har vi haft tillsammans och vi är sååå nöjda. Idag åker vi åt var sitt håll för en del ska jobba i morgon. Vi åker neråt en bit....kanske 30 mil bara :) haha....kanske det blir Ullared och Gekås i alla fall.:))
Vi tackar för denna vistelse :) Kram till er alla 


4 kommentarer:

Matts Torebring sa...

Ni har nog haft nästan lika trevligt som vi, i det underbara försommarvädret. Tuta till om ni kommer i närheten av oss. Kram

JoY sa...

Instämmer att vädret är helt underbart, vilket också känns i röda ansiktet hihi
Kramizar

JoY sa...

Instämmer att vädret är helt underbart, vilket också känns i röda ansiktet hihi
Kramizar

Rolle o Carina sa...

Picassostatyn var vi vid förra året!
Båten var ett fint bygge det!
Själv roade jag mig med att jobba helg :-)

Ha det gott o njut....Kram

Skicka en kommentar