fredag 6 maj 2016

Kristinehamn och Husbilsklubbens träff.

 Vi kom till Kristinehamn sent på Onsdagkväll. Och där stod våra fina vänner Lisbeth o Lennart o väntade troget på oss. Oj vad sånt värmer i hjärtat. 
 Parkeringen såg ut såhär på morgonen där alla stod för att förflytta sig i Torsdags morgon...mot Husbilsklubbens årsmöte och träff.

 Vi har haft så fint väder, så vi har suttit ute bakom husbilarna i solen hela dagen i går. När vi kom in var vi rätt brända allihopa i ansiktet :)
 Pitepalten som vi hjälptes åt med allihopa, gjordes bakom vår husbil på gasolköken vi hade . Det gick riktigt bra faktiskt.
Sen blev det långbord för alla inblandade:) Superskönt sitta ute i vackert väder och äta.
Bosse som är en av våra fina vänner höll ett tal till oss, Där han tackade mej o Kjell för att vi fixat detta tillsammans med dom. En kul aktivitet att pyssla med nåt utomhus och tillsammans. Alla åt med god aptit kan vi tillägga :)
 Lisbeth vår fina vän från Örebro, fixade en supergod dessert till oss alla. Och den var verkligen jättegod. Den måste jag ta receptet med mej hem:))
 Här var vi på samling allihopa för invigningstalet för hela husbils arrangemanget. Dessa vänner satt bredvid oss, så vi passade på att fota varandra. Lisbets sons svärföräldrar har också varit med oss i helgen. Ingmar och Jill hette dom.
Alla vi satt tillsammans. Vi har fler vänner här Piteå vänner och från Kalix som är här.
Vår vän Leif som är ordförande i husbilsklubben och hans supersöta fru Rose-Marie bl.a
Sen har jag fått en supersöt uggla som Lisbeth gjort till mej/oss. Och en jättesöt ängel. Hon har handarbetat flitigt vännen våran:)

Nu blir det lite grillning i solen med alla. Vi har det riktigt skönt här tillsammans. Det vill jag lova.

3 kommentarer:

Millans Värld sa...

Så härligt att ni kunnat tillbringa så mycket tid utomhus.
Men solen bränner starkt vid denna årstid så man får vara försiktig.

Kram och ha det fortsatt fint!

Lena bloggar sa...

Trevligt ni har, forts härlig husbils gemenskap i solskenet! Skånehälsningar med samma väder!

Dessan sa...

Millan: Jo solen har varit riktigt varm. Inte vågade jag sitta och sola inte. Då hade jag varit bränd massor nu. Det räcker medatt jag brände pannan och näsan...haha:).
Kram

Lena: Jo vi har haft fantastiska dagar här nere. Härliga sommardagar. Kram tillbaka till dej:)

Skicka en kommentar