söndag 15 maj 2016

Nu är vi hemma igen

Här har vår resa börjat på väg hemåt. Vi stannade till vid Tönnebro för att äta lite lunch.
Vi var så vansinnigt hungriga att vi inte kunde vänta till en bättre plats att parkera vid för att äta vid. Lite många långtradare som stod rullade in här för att gå in i restaurangen och äta....jaja vi åt och rullade vidare igen...mot sönerna och lilla söta barnbarnet B i Umeå. :)
När vi kom fram till vår äldsta son, så packade vi ut cykelvagnen som vi köpt i Stockholm o fraktat hem till dom. Så det blev stora genomgången av denna i deras garage.
Sonen o Jonna var nöja över att vi hämtat och kört hem denna från Stockholm-Umeå åt dom:) 
Vi åkte tillsammans med sonen och hämtade lilla barnbarnet som precis börjat på Dagis. Han blev så himla glad när han såg oss komma in för att hämta honom. Självklart högg det till i hjärtat när vi såg honom och så glad som han blev:). Lilla sötnosen.:) Pappa på ena sidan och farfar på andra...inte konstigt han är glad där emellan.
Sen tillbaka in i garaget igen för att kolla till cykelvagnen lite mera:)

Morgonen efter gick jag o Benjamin gick in i vår husbil och väckte farfar. Sen satt han så stilla och glatt i farmors/min stol och jag fick fota honom...massor :-))
Sötnosen.

Han är verkligen vår ögonsten. :)

Vi fick umgås med våra båda söner, Jonna och B på kvällen. Dagen o kvällen gick så fort och yngsta sonen hade åkt hem också. Jag o Kjell drog oss tillbaka till husbilen för en sista natt i husbilen för denna gången i alla fall.
Morgonen efter blev en stund tillsammans med sonen, flickvännen Jonna och lille B. Sen åkte vi vidare mot vår yngsta son. Klart man vill hälsa på båda 2 när vi ändå är i Umeå där båda våra fina söner bor. Benjamin vinkade hej då till oss när vi åkte vidare till hans farbror. Såklart skar det till i hjärtat när jag såg hans lite frågande blick, vad händer vart ska ni?.. såg det ut som han tänkte lilla sötnosen. Vi vinkade hej då länge till honom, sen trillade några tårar för mej. Usch ! jag gillar inte avsked.
Nu har vi ialla fall kommit oss hem och vi har haft vår lilla röda på en liten genomgång på verkstan medan vi varit borta. Så vi fick åka förbi och hämta den, för att sen åka tillbaka med husbilen till vårt husbils garage vi hyr. Jag körde husbilen och Kjell personbilen.  Men nu är vi hemma efter att ha haft en suveränt fin resa i 2 veckor. Solen och värmen har vi haft med oss hela tiden. Suveränt bra :)

5 kommentarer:

Millans Värld sa...

Välkommen hem!
Härligt att ni är nöjd med er resa och så charmig liten är.
En riktig sötnos.

Kram och ha en fin dag!

Rolle o Carina sa...

Ser ut som ni haft en trevlig resa!
Visst är lille B så söt :-)

Ha det gott...Kram

Lena bloggar sa...

Återkomst hem är för mig också både vemod och förväntan, gillar därför också att dra ut på hemresandet i långsam takt ;-) Toppenfin cykelvagn ni hade med till bb, kul att den gillade!

JoY sa...

Ni har verkligen haft fina veckor, nu är det såå ruggigt och blåser kallt.
Stora pojken som börjat på dagis hihi han är så söt.
Kramiz

Matts Torebring sa...

Vilken fin cykelkärra till barnbarnen. Själv köpte jag en cykelkärra till vår hund Brownie, när hon fyllde tio år. När vi cyklade förbi krogen i Byxelkrok, hördes "Heja Hunden" lång väg. Det är roligt att bevisa att man tycker om någon. Kram

Skicka en kommentar