torsdag 12 maj 2016

Westerqwarn besökte vi

I går morse när vi lämnade Motala så hade vi tänkt att åka till Sundsvall. Men eftersom det var så soligt och varmt så ändrade vi oss och stannade i Westerqwarn http://www.westerqwarn.se/ som http://lennart-lennartstankar.blogspot.se/, bloggvännen brukar stå vid ofta med eras husbil. Så självklart när vi är här måste vi ju svänga in och titta hur det såg ut här.
När vi kom var vi ensamma här. Det är klart det är ju mitt i veckan och ingen semester ännu.
Så vi hann med att titta till vår markis på husbilen lite. Tänkte fixa ett solskydd på den :) 
Vi visste att en av våra fina vänner (Bosse) skulle komma förbi oss o hälsa på. Och visst gjorde han det...med deras husbil dessutom :)) Han hade tänkt sova över...men kom snabbt på när han kom hit, att han glömt sin hjärtmedicin hemma....så det blev nästan 4 timmar i alla fall som vi fick umgås med honom. Hälsan är viktigast såklart.
Vi kan snart starta en egen carthago klubb med alla våra vänner bara...och vi:)) hahaha
Nu var det dags för att se hur Bosse o Ankis markis fungerade :))
Allt trevligt har ett slut också tyvärr..

Söta Bosse kramade om oss båda och åkte hem igen med deras fina nya Carthago. Oj så tråkigt vi tyckte att det var. Hade varit jättekul att få rå om honom hela kvällen. Men vi tar igen det.:)
Puss tillbaka till dej fina o söta vän. Vi ses snart igen.
Klockan var mycket och vi hade inte ätit middag. Vi gick in till restaurangen här vid ställplatsen och tänkte äta. Men där var det folktomt trots klockan var 19.00. Så vi struntade i det och gick hem ;-)
Inte många besökare här inte. Men det var tydligen en mellandag idag.
Men det var väldigt mysigt i restaurangen.
Vi åt middag utanför husbilen i strålande solsken istället. Det var inte helt fel det heller.:)) Däremot var jag inte så imponerad av stället. Dom tog 200 kr för platsen om vi tog ström och 150 kr utan. Toan o duschen blev aldrig städad. Det var inte så fräscht som jag hoppats på. Nu fungerade det ändå såklart. Men vi har stått på ställen nu under vår resa som varit betydligt trevligare, fräschare och billigare. Men nu har vi sett o fått uppleva stället ialla fall.

Jag hittade ett tips när vi var på husbilsträffen...och nu har jag också en hylla fram i husbilen, som dom hade. Ett databord från Ikea får agera en rak hylla som sättes fram när vi står still:)

Perfekt att ställa ljusen på :)) Ett tips som jag delar med mig till er andra husbilsvänner:)
Vackert hade vi det igår kväll också. Månen lyste så starkt:)
I dag fortsätter vår resa sakta hemåt. 

3 kommentarer:

  1. Det bar bättre förr!
    Restaurangen har många lunchgäster men middag är lite tidigt än.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja ni ser ut att njuta värre på er resa!

    Ha det fortsatt gott....Kram

    SvaraRadera
  3. Mysigt att kunna sitta ute och äta middag.
    Ni ser ut att må gott.

    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera