tisdag 18 september 2012

Bloggväninna på besök.

Man kan verkligen bli förvånad hur bra, och framförallt vilken genomslagskraft internet har. Att man kan få vänner genom nätet och bloggar, det trodde jag aldrig. Men jag har ett levande bevis här:-) Här sitter hon...min bloggväninna Yvonne. :-) Joy tillsammans, heter hennes blogg.
Trodde väl aldrig i min vildaste fanstasi att dessa supertrevliga människor, Yvonne o Jacob skulle komma upp till Piteå....och inte trodde jag att dom planerat det redan i höst. Men det gjorde dom!!
Hur kul som helst. Vi åkte ner, Kjell och jag till campingen i stan dit dom kom först. Jag ville träffa henne direkt...och maken hennes självklart också:) Två jätteglada och trevliga personer. Vi bjöd hem dom hos oss igår kväll på vår rätt...Pitepalt. Dom hade aldrig smakat rätten förut, så det blev en liten utmaning för oss också.
När dom kom hos oss...kom dom med ett stort brett leende med var sitt paket, och sträckte dom båda till mej...dessutom i limegrönt omslagspapper..ha ha ha, hur söta som helst var dom....kan det ha gått fram i min blogg att jag gillar skrapt limegrönt..ha ha :-) Tydligen har det det. En jättesöt blomma, den dessutom i limegrönt. Ett par trähjärtan var lindat runt 2 stora godisbitar. Plus att dom hittat 2 kökshanddukar i lime:). Dom ska jag naturligtvis ta med mig i husbilen. Man vill självklart ha det finaste man har där.
Tusen tusen tack käraste vänner för dom jättefina presenterna.
Denna fina blomma med den fina virkade krukan, spetsrosetten och trähjärtanen, hamnade självklart på köksbortet. Så nära som möjligt så jag får beundra presenten.
Innan vi skulle äta hamnade vi i soffan. Kan säga att det inte saknades samtalsämnen.Surret fortsatte hela kvällen. Vi har alltid känt varandra kändes det som:-) Ibland stämmer kemin direkt.
Tror att våra söta gäster var liiite reserverade dock mot maten. Men det är inte så konstigt. Dom hade aldrig smakat pitepalt...men gissa vad ! Dom gillade det. Kändes fantastiskt roligt.:)
Här sitter vi och surrar och njuter av varandras sällskap jag och Yvonne. Det är hääärligt m vänner.
Det bästa av allt var att dom sov över hos oss. Det är det bästa med husbil. Man har alltid sin egen säng med sig. Sen hann vi med att träffas i morse också över liten kaffekopp, innan dom drog vidare ännu längre norröver. Nu hoppas vi att det inte dröjer allt för länge innan vi kan ses igen.
 
Hoppas vi ses snart igen
Kram//D

10 kommentarer:

  1. Vilken kväll ni haft!!

    Husbilsfantaster saknar nog inte samtalsämnen!!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var helt kanon. Mycket surr o skratt:-)inga samtals svårigheter här inte:-) Kram

      Radera
  2. Vad kul när man får oväntat besök! (Du bjöd väl på Gevalia, då.... )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha...faktiskt inte. Det blev Löfbergs lila:-)

      Radera
  3. Visst är det trevligt med nya kontakter! Dessutom Pitepalt, men de såg inte ut att hamna i paltkoma. Det är alltid en risk för mig - jag tycker det är så gott och det är svårt sluta i tid. Ha dé!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag gillar det skarpt:-) dom gillade maten . Bara det var klockrent:-) vet inte om dom hamnade i paltswimen däremot. Kanske efterrätten. Ha det gott själva

      Radera
  4. Än en gång Tusen Tack för en härligt god kväll i erat varma hjärtliga hem.
    Kramizar JoY

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva:) det var så trevligt att träffa er. Nästa gång ni kommer uppöver vet ni vart ni ska stanna över...hos oss:) :) kul att ses. Kramiz

      Radera