lördag 28 december 2013

Hockeymatch och fam.spel

Idag blev det en ny hockeymatch för familjen. En kompis till Gabriel kom också med o spelade. Det regnade massor i morse så vi tänkte att det inte skulle bli någon match...men det blev det...vilken tur:)
Jag skrattade så gott  när jag såg hur dom slogs om bollen...för här blev rink bandy...för vi hade för lite hocky klubbor till alla. Oj vad dom kämpade på. En rolig kväll tillsammans. Till o med sönernas flickvänner hade hockey skrillor:))
 Jonna
Therese

När vi kom hem blev det middags fix. Här står Jonna o fixar med salladen.
Christoffer och Jonna stod för matlagningen till oss alla 6. Dom är så duktig på att laga mat, och ingen gladare än jag om dom fixar käket åt oss. Detta tackar vi med det varmaste för.
Efter middagen spelade vi spelet..."Med andra ord". Det var perfekt när vi ändå var 3 par. Jätteroligt:)
Har ni inte testat detta spelet...gör det...jag lovar ni får skratta mycket, och det kan man behöva ibland:)
Vi har haft fina dagar tillsammans med våra söner och deras flickvänner. Jag är så nöjd sååå:)) Ha en fin fortsatt lördags kväll.

Kram// D


6 kommentarer:

 1. SÅÅ trevligt att få umgås med ungdomarna!

  De saknar vi nu.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att matchen blev av och att få middagen lagad, en perfekt dag med andra ord.
  Vi har likadan taklampa som ni har över matbordet!!
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Så trevlig med gemensamt spel med familjen. Vi hyrde en bowlinghall en sommar då vi hade släktträff med alla barnen. Riktigt kul var det och alla kunde vara med även de minsta.
  Det är ju det som är kul med julen att träffa alla barn och barnbarn. I år avstod vi, men nästa blir nog på hemmaplan.
  Ha en trevlig fortsättning på helgen och en god fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
 4. Lennart: Det är verkligen som en energi kick att få rå om alla så här under julen:). Förstår att ni saknar barn och barnbarn.

  Joy: Det var verkligen en bra dag:) Att dom fixade middagen var underbart. Sen var det gott också...alltid när dom fixar middagen. Jasså? Hade ni en likadan lampa? Minns inte det:)

  Maggan o Ingemar: Visst är det trevligt att kunna göra nåt med barnen. Det är det bästa...kvalitetstid:) God fortsättning på er också. Kram

  SvaraRadera
 5. Kul med sällskapsspel - synd att det inte blir så ofta som förr…
  Härlig med jul då alla träffas.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ni verkar ha haft minst sagt kul. Vad kul det skulle vara att få spela hockey. Fast jag skulle nog skratta mig fördärvad, det tror jag. God fortsättning & Kram

  SvaraRadera