onsdag 25 december 2013

Julafton hos oss-2013

Då var julen -2013 över och jag måste börja med att säga...god fortsättning på julen alla läsare och bloggvänner:)) Vi har haft en super trevlig jul tillsammans med familjen. Till julafton lunchen blev det julgröt tillsammans med sönerna och deras flickvänner. Och en liten lunch present till ungdomarna,

Gabriel, Christoffer och Jonna. Här har Therese åkt till sin farmor och faster bl.a några timmar.

Efter jullunchen tog vi oss en promenad ut. Man måste röra på sig också...såklart.:) Vi hade -12 när vi gick ut. Innan kvällen var över var det +2. Lite snabba temperaturväxlingar:)
Men det är alltid skönt att få lite luft.

När allt var fixat o klart för julaftonskvällen...när mina föräldrar skulle komma.. hann vi med att sätta oss ner i soffan och slappa en stund, jag o Kjell:)

Julaftonskvällen blev också en jättebra kväll. Sönerna och deras flickvänner gav mig en match tröja...Skellefteå AIK. Oj oj!! så glad jag blev:)) Dessutom hade Christoffer sytt fast sitt/vårt efternamn..Granberg bakom tröjan.  Cirkeln är sluten...jag sydde på efternamnet bakom Christoffers match tröja när han stod målvakt för Piteå Hockey....nu var det han som sydde fast namnet på min tröja som jag fick igår. Det var Christoffers ord, att cirkeln var sluten:)...och det var så sant:) Nu kan jag heja ordentligt när vi är på hockey matcher med Skellefteå. :)  :)
 Skitglad!!! :)) med andra ord....
 ...och jättefin var tröjan!! :-D. Tusen tusen tack snälla snälla Gabriel, Therese, Christoffer o Jonna. 
Av goaste väninnan joytillsammans.blogspot.se fick jag detta...en jättefin bakduk dom köpt på en marknad. Och så fick vi ett fint hemgjort julkort av Yvonne, och hennes man...Tack snälla:) Kjell hade köpt en weekend..till Stockholm, åt oss 2... I februari. Så jag får träffa söta väninnan Yvonne:)och hennes Jakob. Längtar redan. Tack Kjell ska bli sååå kul.
Här sitter sönerna och mormor o morfar. Så söta tillsammans.

Yngsta sonen var ganska nöjd också...åt honom hade vi också köpt en match tröja:) Vi sponsrade vårt lag bra i jul...med 2 tröjor. Det är det värt:))
 Therese och Gabriel öppnade paket o var rätt nöjda båda 2.
Christoffer var också nöjd...det ser man:)) Vi hade sån tur som fick ha våra ungdomar med oss i jul. Sen gömde mor o far ett kuvert till mej och Kjell i köket innan dom åkte hem...mina söta "päron".

När vi skjutsat hem mina föräldrar...så dukades det fram fika till kvällsbesöket som var på väg till oss.
 Godis, lakrits cupcake, choklad cupcake, chokladbollar, banoffeepaj mm mm. 
Anton, Jonna, Gabriel, Therese, Kerstin o Thure.. föräldrar till vår sons flickvän Jonna. Här är alla samlade runt fikabordet. En jättetrevlig avslutning på vår julaftonskvällen.

Tusen tack för allt i kväll och dom fina julklappar jag/vi fick. :-) Och det trevliga sällskapet.

God fortsättning. Kram// D

7 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha haft en riktigt fin julafton. Det känns som om även jag fick en liten julklapp av Kjell nu när du/ni ska komma hit till Stockholm hihihi Välkomna
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Joy: Det var trevligt..en dag full med händelser:-D. Kul ska det bli att ses...med vår gemensamma julklapp ..ha ha. Kram

  SvaraRadera
 3. Du ser ut att ha haft en riktigt härlig julafton.
  Jag ser på fotot att ni har/hade snö, hos mig så spöregnade det hela julaftonen och var glashalt. *L*
  Ha en fin Annandag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Millan: vi har haft en härlig jul tillsammans. Jo vi hade rätt mycket snöande på julafton. Kjell fick ut o skotta flera ggr. Men sent på kvällen kom regn ist. Nu har vi halka oxå. Ha en fin fortsatt jul. Kram

  SvaraRadera
 5. Kul att se andra traditioner och julfirande än det vi själva håller fast vid år efter år.. God fortsättning på er däruppe i norr.

  SvaraRadera
 6. Matts: Vi försöker hålla oss till våra stående traditioner och gärna skapar vi nya oxå:-) God fortsättning på er också. Julkram

  SvaraRadera
 7. Visst är det mysigt att ha familjen hos sig och ni ser ut att ha haft det mysigt. Skulle vi ha det, så fick vi hyra en lokal, vi är alldeles för många numera. Visst har vi saknat våran familj, men som tur är finns skype och den användes flitigt på julaftonen.:)
  Svar: Jag hade inte heller sett getterna så högt i träden tidigare. De var skickliga klättrare.
  Kram och God Fortsättning på helgfirandet.

  SvaraRadera