torsdag 26 april 2012

Kära Euro:)

Det kan väl tyckas att vi är snabba o ute i god tid. Men det är så vi är...jag och Kjell:) Vi gillar att ha saker o ting gjorda i tid, detta för att slippa strul in i sista minuten. Det känns skönt.  Då kan man i lugn o ro pricka av allt som ska göras.  Eftersom jag är så björkallergisk och har svårt att vistas ute från
mitten av Maj månad. Då har jag fått lära mig att planera undan det som går, medan jag kan. Björkpollen slår hårt på mej och går över till så mycket astma.
Så nu har vi även planerat och fixat när det gäller vår resa och att växla pengar. Kjell var till banken och tog ut en del euro så vi har lite kontanter i plånboken också.Gillar inte att bara ha betalkort och betala med hela tiden. Så...Euron är fixad och klar den också.  Check check:)

Kram på er// D

3 kommentarer:

  1. Det är klart man måste ha kontanter. I både Frankrike och Tyskland tar de inte kreditkort i vissa affärer, överhuvudtaget. Så det är ett måste. I de flesta övriga länder fungerar det bra utom i väldigt små butiker. Dessutom får man ofta betala extra när man betalar med kort, beroende på vilket kort det är. Visst är det jobbigt att ha pollenallergi som också är kopplat till astma. Så rinner det i ögon och näsa hela tiden. Jag vet vad du menar. I husbilen har vi en luftrenare (du kan söka på vår blogg på en makalös manick), som går både på 12V som 220 volt. På sista resan gick den nästan hela tiden. Den är väldigt bra, har en i sovrummet hemma också.
    Det är så kul för varje grej man fixar inför resan, eller hur? Sköt om dig. Kram 3 M

    SvaraRadera
  2. 3M: Tack snälla för informationen. Det var bra att du berättade detta ang betalkort. Visst är det trist om man skulle stå där utan kontanter också tar dom inte kort...Ok. ska gå in på din blogg och titta på din manick:)Vi har en luftrenare hemma i sovrummet men ingen i husbilen. Visst är det trevligt att fixa inför resan, det är sant. Tack igen för tipsen. Kram till er också:)

    SvaraRadera
  3. du är lite som jag, min ambition är att vara ute i god tid och förr var jag superduperduktig på det...men nu?! Nja, det känns som om tiden bara rinner iväg från mig...
    men visst är det skönt att ha saker o ting avklarade i godan ro!!
    kram

    SvaraRadera