måndag 21 maj 2012

Ängel tajm

Vad gör man när man inte kan vistas ute pga björkarna som gror nu som värst...joo man pysslar...bara lite. Nu har jag börjat få så ont i armen också när jag gör smycken:(( Alltid ska det vara nåt. Men man behöver inte göra så mycket, eller många:) ville sitta och bara drömma mig bort en stund.
Så detta blev resultatet. En ängel mamma och ett barn. Ett hänge till min silverkedja.

Ha en bra Måndag
Kram//D

5 kommentarer:

  1. Så fint! Trist med armen dock....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det var snällt sagt. Jo armen är lite tråkig just nu. Den blev nog värre sedan min cykelvurpa tyvärr:(

      Radera
  2. Hur olika saker som kan göra tt man får ont i armarna. Du gör fina saker och jag tvättar, plockar, bär ut och in och byter kläder på galgar till husbilen. Har hållit på hela dagen båda två. Kom hem igår em. Fick överraskande och glädjande gäster som stannade kvar till idag. Imorgon åker vi igen, vi skall var barnvakt några dagar i Ronneby. Känns som det går för fullt. Men då vet man att man lever och det är bra. Hoppas du mår bättre imorgon. Kram 3 M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, där kände man sig genast lite onyttig. Men mitt sista packande kommer till helgen. Då blir det nog lite stress. Men det blir nog bra. Hoppas ni får det trevligt iallafall.

      Radera
  3. snyggt, du gör fina hängen. Jag älskar hängen, har massor härhemma som jag byter i stort sett varje dag. har alltid silverkedja å mig, känns naket utan :-)

    SvaraRadera