fredag 4 maj 2012

Väninna shopping på stan

Då var det dags igen för min väninna och jag att luncha ihop på stan. Efter maten gick vi som vanligt och gjorde stan. Ibland är det svårt att riktigt hitta det man är ute efter. Idag blev det ingen större shopping. Men vad gör det. Vi fick den äran att njuta av varandras sällskap istället då:)
Det är härligt att kunna gå och göra stan tillsammans någon gång då och då. Dom åker på semester nästa helg och är borta till vi åker iväg. Så vi hinner inte träffas förrän vi kommer hem fr vår resa.
Tack vännen för denna härliga dag tillsammans med dej:)
**************
Ikväll kommer vår äldsta son Christoffer och hans Jonna hem. Gabriel, Christoffer & Jonna har ordnat med en present till pappa. Kjell fyller 50 år medan vi är borta på vår semester, och dom vill presentera honom innan. Nu är inte Gabriel hemma ännu, men vi hoppas han kan vara med oss via Skypen. Häromdagen var Jag o Kjell var på röda korset i stan och shoppade loss en bunt med LP-skivor till sonen. Christoffer har massor med skivor hemma till sina 2 Dj skivspelare som han har. Så vi hoppas att något i denna bunten kommer till pass, hemma hos honom.
 Ikväll ska här fixas smörgåstårta till i morgon:)

Trevlig helg
Kram till er// D

4 kommentarer:

  1. mums det är gott med smörgåstårta.
    LP skivor har vi inte kvar några, men förra julen köpte vi en del på Activa loppmarknad, de smälte vi i ugnen och barnen formade till små skålar och gav bort dem som julklappar med hemmagjort godis :-) kanske en skymf mot skivan men det blev rätt snyggt
    kram

    SvaraRadera
  2. Agneta: Men vilken fin hemmagjord gåbortpresent:)Duktiga barn du har:)Kanske inte så populärt hos sonen som är så rädd om sina skivor. Men man får väl fixa fler på röda korset annars: fint tips. Kram

    SvaraRadera
  3. Tittar in och önskar dig en härlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Agnes: Tack detsamma till dej:) Kram

    SvaraRadera