torsdag 17 maj 2012

Kvällsbesök av Per och Anna

Här hos oss är det en början av en regning morgon. Men vad gör väl det när Gabriel vår son skypade och väckte sina föräldrar nu på morgonen;) ha ha. Kan väl säga att det händer inte så ofta...jag menar att han väcker oss med sina telefonsamtal från Nya Zeeland;) Men i går kväll blev det en senare kväll än vanligt. Så vi sov lite längre. Vi fick besök av föräldrarna till Viktor. Våran son Gabriels kompis:).
Timmarna gick så fort igårkväll. Mycket surr och skratt.
Vi hoppas att Per och Anna gör om sin visit hos oss.
Tack för trevligt sällskap.
***
Sen när dom gick hem på kvällen hamnade vi vid en film..
Vi såg "Hamilton". Den har vi länge velat se. Det blev en sen kväll tack vare filmen också:)
Men vad gör väl det.
***
Just nu är min man på gång att packa kläder till  husbilen, måste nog gå och se hur det går för honom. Det gäller att packa lagom. Senare idag på eftermiddagen blir det servering av Palt till mina föräldrar.
Ha en jättebra dag alla ni därute i cybervärlden;)

Kram till er// D

3 kommentarer:

  1. även här har regnet öst ner under dagen men nu har det börjat att klarna upp äntligen. Blåsten finns dock kvar, skåne är ett riktigt blåshål ;-)
    palt..mums! Här blir det potatisgratäng och en köttbit, om vi nu orkar något efter att ha ätit chokladkaka i mängd allt eter Tuvas önskemål.
    kramar

    SvaraRadera
  2. Trevligt med besök. Palt, så otroligt gott! Gäller bara att inte äta för mycket, så koman kommer. Ha dé!

    SvaraRadera
  3. Att packa husbilen är inte helt enkelt - framför allt inte om man måste tänka på vikten. Att köra med överlast kan bli både dyrt och farligt. ha en fortsatt skön helg :)

    SvaraRadera