torsdag 7 juni 2012

50 års middagen

Det var meningen för oss att dra vidare igår på förmiddagen. Men himmelens portade öppnade sig så vi bestämed oss för att stanna. Vi tänkte att går här på restaurang istället. Men tji fick vi. Detta är ett sånt litet ställe så här fanns bara pizza. Det var väl inte den typen av mat Kjell önskade sig igår. Så då bestämde vi oss för att åter igen grilla. Det gillar han som sagt. Han var nöjd med det beslutet.
Vår äldsta son kom först med sms till pappa, från London där dom är just nu. Sen blev det Skype med yngsta sonen.... sen lite skype med mina föräldrar också. Sen strömmade alla gratulationer in. Han tackar så jättemycket för dom:) Jag vill också passa på att tacka er alla som kom ihåg honom och ville gratulera min man på hans stora dag på alla olika sätt. Det värmde. Innan vi började inköpen för middagen gick vi en runda i parken bl.a här bredvid.  När regnet slutat alltså;) Dom har en typ av utställning här. Ni känner kanske igen en del. Detta är bara en bråkdel av figurer som jag tagit med här. Det fanns massor mer...överallt i parken bland buskarna och träden.
Ur filmen Avatar var dessa 2 st blå.
Naturligtvis fanns det även några i Limegrönt...jo jag vet, jag gillar verkligen den fägen:)
Efter denna promenad i denna park,  förflyttade vi oss vidare för att utforska detta lilla ställe.  
Från en enklare gata till en mer lyxigare gata. Bara kvarteret från varandra.
Som ni ser så kan dom verkligen trädgård här. Dom klipper alla buskar och häckar så fint. Sen pryder dom stora delar av tomten med olika färger grus. Mest vitt grus i olika storlekar. Fint.
**********************************
Senare på kvällen blev det dags för vår 50 års middag. Vi hade jättetrevligt i varandras sällskap. Och gott var det. Det blev en lyckad dag/kväll för Kjell igår. Han var verkligen helnöjd :)
Jag hittade en efterrätt på affärn när vi handlade. Både snygg och verkligen god också.

Senare vid 22.30 tog vi en kvällspromenad tillbaka till parken vi var till under dagen igen. Vi hoppades på mycket belysning och fint där. Tyvärr var det inte som vi tänkt riktigt. Det var 4 elektriker där och höll på att fixa mycket av belysningen som inte fungerade. Men jag tycker det var ganska trevligt ändå.
Det är ändå lite synd att det inte går att återge i bilden hur fint allt är där man fotar. Jag är då iallafall jättenöjd över dagen som varit och stället här. Det är lugnt om nätterna och det uppskattas när man ska ha John Blund på besök:) ha ha. Ha det gott nu alla till vi hörs igen. För idag drar vi vidare för att sedan i morgon fredag styra kosan mot PARIS !!

Kram till er// D


3 kommentarer:

  1. Låter som en härlig födelsedag! Fortsätt och ha det bra i Paris!

    SvaraRadera
  2. Ni har förflyttat er och sett många intressanta platser sedan jag varit in och läst. Så fint det var i Luxemburg, vi har endast kört igenom men där ska vi nog stanna efter att ha sett era bilder, nästa gång vi är i närheten. Dessutom ett födelsedagskalas, Grattis Kjell, bättre sent än aldrig, som dom säger!! Spännande med vackra Paris.

    SvaraRadera
  3. Skönt att ni hade en mysig dag. Blir väl spännande att komma fram till Paris och få lite tid där, det är ju mycket att se och göra där också. Man kanske får hålla i plånboken lite för det är ganska dyrt där. Men som sagt mycket att göra och se. Kör försiktigt på vägarna i Frankrike och ha det så bra! Kram 3 M

    SvaraRadera