lördag 23 juni 2012

Midsommar i Göteborg

Vi anlände till Göteborg och Lisebergsbyn Kärralunds Camping. Solen sken när vi lämnade Ullared. Men lagom till våran ankomst, så började molnen hopa sig. Lagom till vi skulle åka ner till Liseberg så kom regnet...som på beställning. Det var väl onödigt tyckte vi. Men med paraply i handen tågade vi ner till stationen och tog spårvagnen mot det förbokade bufé bordet.
Bufén var stor i restaurangen på Liseberg. Där sonen och maken står just här, var bara en liten del av vad man kunde välja på. En riktigt midsommar bufé serverades. Och trevligt hade vi:)


Här sitter hela familjen mätta och belåtna efter en lyckad bufé middag. Det var massor med sorter att välja på, plus olika sorter av efterrätter också:) nästan sprickfärdiga stapplade vi hemåt :) :)

Hoppas ni haft en bra midsommar
Kram// D





2 kommentarer:

  1. aha, ni är tillbaka i Sverige igen..har ju inte haft dator på nästan en vcka nu så jag har en del (läs massor) att läsa ifatt :-) lite har jag läst via mobilen men det blir inte riktigt samma sak..
    ser gott ut med buffé, skönt att kunna välja bland massor med mat..därför är jag lite torsk på att bo på hotell just för frukostbufféns skull ;-)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi gillar också att bo på hotell o käka frukost. Det är det absolut bästa:)buffé är också klockrent. Man väljer bara det man gillar mest ...ha ha Mums. Kram

      Radera