lördag 16 juni 2012

Mera Paris

Det första vi gjorde när vi kom till Eiffeltornet..var att ställa oss i kön. Det var ingen liten kö kan vi säga. Vi stod säkert i 2 timmar i kön...sen tog det nog sammanlagt 3 timmar innan vi var nere igen. Kön ringlade sig långt långt. Man ska vara direkt på morgonen där om man vill slippa köerna. Vi var där efter lunch. Lite sent med facit i handen.
Detta är utsikten från toppen. Gabriel satte kameran mellan gallret som var som skydd däruppe.
Här står son och mor uppe på toppen av Eiffeltornet i Paris:) Kändes lite konstigt att vi var så högt upp. Det fanns fik och restauranger, plus att det gick att köpa souvenirer också...såklart:) En trevlig upplevelse som vi fick göra tillsammans. Kjell väntade tålmodigt nedanför på oss.
Tur att jag o Gabriel inte är höjdrädda. Det funkade jättebra för oss däruppe. Sen var det kö ner igen:)
Sen gick vi tillbaka vid 22 tiden på kvällen, då hade dom ljusspelet på tornet i 5 minuter. Det gäller att vara på plats då, för det är bara 5 min varje hel timme. Men det är mäktigt som det är också:)

Se var vi såklart till Euro Disney. Det tog 45 min med Metro ut till Disney. Sen är man direkt på plats.
Här poserar Kjell utanför stuntshowen som vi precis ska se här:)
Naturligtvis hade dom en liten scen med Blixten från Cars filmen. Det var bara en kortis. Dom är nog rädda om den bilen.
                                     Här hela familjen framför, och på väg in i Disneys värld:)
När man är uppvuxen med Disney..så är det ett måste att gå hit:) Naturligtvis ska man se hela paraden:)
Paraden var lång och många bilder togs...men man kan inte lägga in alla bilder:) fint var det i allafall.
Många små butiker med allt man kan tänka sig. Det finns nog det mesta i Disneys värld:) Det var 20 år sedan jag och Kjell var till Disney med vår äldsta son Christoffer. Men då var vi i Orlando i Florida. Nu 20 år senare var det yngsta sonen som var med. Men denna gången blev det Paris. En bra avslutning på vår resa till Paris tillsammans:) :)

Ha det gott och kram till er alla// D

2 kommentarer:

  1. Nu har ni nästan hunnit med allt som man bör göra, så nu behöver ni inte fara ikring så mycket mera. Ni har varit väldigt duktiga att hinna med alla sevärdheter nästan helt och hållet. Nu kan ni lägga dem i minnesfacket och ha det attt berätta för alla, när ni visar bilderna igen. Det är ju så roligt med alla minnen man får på en härlig resa, eller? Kramar 3 M

    SvaraRadera
  2. Jo tack:) Vi har försökt att hinna med det mesta. Trevliga upplevelser har det varit helt klart. Ha det gott kära ni:)

    SvaraRadera