lördag 16 juni 2012

Paris o sonens ankomst

Nu på morgonen har vi äntligen tillgång till internet. Vi fick till slut hem våran son, och vi tog oss till flygplatsen rätt så smidigt ändå. Kan väl säga att det är en stor flygplats. Till slut fick jag se honom komma genom grindarna...oj oj så glad vi blev:)  Sonen var rätt så trött när han kom fram, så vi tog det lite lugnare den första dagen. Efter det har vi har haft massor att göra varje dag. Det har varit full ös hela dagarna:) det har varit bra dagar trots det mulna vädret. Solen har ändå varit framme ibland:)
Måste ha ett foto med sonen utanför en souvenirshop med denna text:)
Här står Gabriel vid Louvren, han gör som alla turister gör:)
Pekar på toppen alltså:)

Vi drog alla attractioner en dag från tidig morgon till sen kväll. Vi avslutade vid Moulin Rouge området, Montparnase. Där stanade vi o åt middag den kvällen. Gabriel hade en massa presenter som han gav till oss. Allt från hans resa. På bilden nedan har jag fått ett jättefint halssmycke som bringar tur sa han. Det syns inte hur smycket ser ut, men jag ska lägga ut bild sedan när vi har internet igen:) Kan säga att jag blev jätteglad för det var så fint och så en jättesöt present av honom.
Mor och son vid restaurangen

Här en bild av Moulin Rouge. Ganska läckert att se detta live:) Har massor mer bilder som jag ska lägga ut senare. Just nu måste vi vidare till nästa mål som är Amsterdam. Hoppas ni alla har det bra.

Kram till er// D

2 kommentarer:

  1. vad kul med ett inlägg, som jag har väntat :).
    Ni verkar ha det bara bra. Här har vi sol i massor (för ovanlighetens skull), hoppas ni har detsamma.
    kramar till er alla, ha det så bra och hälsa även till gabbe!ab

    SvaraRadera
  2. Så hörde vi ifrån er igen. Men ni verkar ha haft fullt upp och varit på nästan alla sedvanliga turistfällor, men det är ju faktiskt det som är meningen när man är turist, eller hur. Det finns så mycket att se och uppleva också, men förstod att ni skall fortsätta till Amsterdam. Med Amsterdam är det så att antingen gillar man stan eller också inte. Vi har alltid gillat den och varit där enormt mycket på den tiden vi bodde i Tyskland. Var väldigt nära också. Hoppas ni kommer att ha kul där också. Kram 3 M

    SvaraRadera