fredag 16 november 2012

Johan Glans är bäst:) :)

I går kväll 19.30 var vi på Studio Acusticum och lyssnade på stå upp komikern Johan Glans. Jag har nog aldrig skrattat så mycket:) :) Mina magmuskler var helt slut periodvis. Han är så bra. Sen har han sådan ansikts mimik. Bara det:)Vi skrattade så gott. Hela föreställningen på 90 minuter gick så fort.
Det var fullt med folk en timme innan föreställningen...så vi fick köa för att få en bra plats. Jag passade på att fota sonen med mitt nya macro objektiv som jag fått ...av just sonen:)
Det var tjut av skratt hela hela tiden i hela salongen. Han bjuder verkligen på sig själv:) Jag ska inte avslöja nåt om handlingen och vad han skojade om....om det finns dom som tänkt gå o lyssna på honom någonstans. Men vi kan säga att det var verkligen en glädje upphöjare:)

Vi gick hem med ett brett leende på läpparna och lagom ont i magen och i käkarna.:) :) Om ni kan, så rekommenderar vi verkligen att ni ska gå o lyssna på Johans Glans...han är bara bäst!! :)
 
Ha en trevlig helg
Kram// D
 

7 kommentarer:

  1. Bäst njaaääee!

    Men han är otroligt duktig det är ingen tvekan om!

    Trevlig helg o

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo. Vi tycker så och har nog alltid gjort det. Men smaken kan inte vara lika för alla...det vore konstigt:) visst är han duktig, det är sant. Trevlig helg till dej oxå:) Kram

      Radera
  2. Det händer mycket i Pite och ni är på plats hihi.
    Vi är inte några stora beundrare av honom, men han är duktig.
    Kramiz trevlig helg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte händer det mycket alltid. Men just nu har det varit en del att gå på. Det är kul. Vi har samma humor här hos oss. Och vi gillar Johan Glans skämt massor. Han hade ett nyskrivet nummer han körde dessutom. Väldigt trevligt tyckte vi att det var. Vi kan som sagt inte gilla samma saker alla...då skulle det bli så trångt:):)

      Radera
  3. Åh han är ju sååå bra. jag börjar le bara jag hör han.... hahaha. Har aldrig varit o lyssnat på honom. Låter som en trevlig kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Visst är han:) han är så proffsigt duktig. Man ler åt hans ansikts miner...det är sant:) jo det varven trevlig kväll:) Kram

      Radera
  4. Vi har lite svårt för en del av de "stå upp komiker" som är inne nu. Så även lite med Johan Glans ibland. Beror på vad det handlar om. De flesta komiker idag kör med ör mycket runda ord och sexistiskt snack, som vi inte gillar. Det tycker vi inte är roligt, utan mera tjatigt. Men tack och lov så tycker vi olika, huvudsaken är att man har det kul och tycker det roar en själv när man år ut på något. Ni uppskattade ju det och det är ju huvudsaken. Ett skratt förlänger livet och mungiporna. Må så gott! Kram 3 M

    SvaraRadera