onsdag 12 december 2012

Lite Badrums renovering

Idag är en speciell dag. Det är datumet: 2012.12.12. Många gifte sig i morse på tv 4. En del vill gifta sig i tv...inte för att jag vet vad det är för speciellt?? :) Tur man redan är gift:)) då behöver man inte tänka på det. Ha ha. Våran speciella dag, säkert en dag vi kommer att minnas länge. Det är att vi idag inleder våran lilla badrums redovering. 

Vi borjade med att riva allt, torka rent. Ja allt som hör till när allt det gamla ska bort. Och visst behövs det. Det var lite rostiga sönder rostade skruvar lite överallt i badrummet. När vi sedan skulle börja sätta lister till väggskivorna (Fibo-Trespo), så såg vi att den viktigaste listen, var fel levererad. Då var det bara att släppa allt och ut o söka rätt list på nåt annat byggföretag i stan. Tuuur! vi hade. Det fanns!! Så nu börjar vi om igen:)Först lite lunch. Fortsättning följer:)

Varför var det nödvändigt att snöa som bara den..just nu..och just idag, när vi inte har tid att skotta:(
Det är så vackert ändå trots allt. Det snöar just nu stora "lapphandskar" här.
Kram// D

3 kommentarer:

  1. JA varför måste det komma mer snö?

    Det räcker för länge sedan!

    Lycka till med renoveringen!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Något bra hade den felaktiga listen med sig, ni kom ut en stund i det fina vintervädret!!
    Lycka till
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Det är ju ofta det dumma med snön när den kommer. Man har inte tid eller vill helt enkelt inte ha mer. Hos oss räcker det nu, för hela vinter framåt. Det är riktigt omöjligt med all den här snön. Var ská vi göra av den! Så slut på lapphandskar här, tack. Det är betydligt roligare med badrumsrenoveeing. Blir det limegrönt där? Skämt åsido, det är en utrymme som är skönt att ha fräscht. Lycka till! Kram 3 M

    SvaraRadera