måndag 4 februari 2013

Flyttlasset har gått


Veckan som varit har inte varit som den brukar vara. Yngsta sonen har nu bestämt sig för att flytta hemifrån. Inte trodde vi att han hade så mycket flytta hemifrån saker...så lite jobb har vi haft:-) men det har varit jätteroligt att få hjälpa till. Nog är det sorg i hjärtat alltid för oss, men det är så livet är. Han kommer att få ett så jättefint hem. När vi nu har fått dit alla hans saker, möbler,gardiner och lite pynt...så är han såååå nöjd och glad. Han har verkligen tänkt på allt. Gabriel vet precis hur han vill ha det. Det får ni se om ni besöker honom i hans nya lägenhet.
I lördags tog vi oss en tur till Ikea för att handla lite saker som han saknade. Han hade en önskan om att få åka dit när han flyttat in klart...det är då man ser vad som saknas. Pengarna han fick av morfars i inflyttningspresent handlade han upp kan jag säga;.) Ikea har allt man kan behöva:-))
Det blev ett 12 timmars pass innan vi var hemma:)Men det var en nöjd son som sedan packade in allt i sitt nya hem. Det kommer att bli tomt o tyst hos oss nu, men som tur är har vi en son som bor i stan, och vi kan till och med promenera till honom när vi vill. Eftersom det är lite längre till äldsta sonen som bor 20 mil från oss.

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Visst blir det tomt när barnen lämnat men det är ju livets gång!
    Jag brukar ofta säga " det kunde varit värre "!

    Barnen på andra sidan jorden är inte så ovanligt i dag!

    Lev väl o
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lennary: ja usch så tomt det blir. Men du har rätt i det du säger, att det kunnat vara värre. Vi har haft äldsta sonen i Uppsala under hans studier, det är långt att hälsa på då.:-) jag säger: huvudsaken sönerna mår bra...då mår jag bra. Kram

      Radera
  2. Jo visst blir det tomt när dom flyttat ut. Tur att ni har nära hihi
    Kramiz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joy: jo det är tur att vi har en av sönerna som bor närmare oss:-) Kram

      Radera
  3. Klart de blir tomt men samtidigt skönt, får man säga så? :)
    Man har ju bara dom till låns, jag har turen och ha båda tjejer nära mig med gångavstånd, så de är ju ingenting mot vissa andra som byter land.
    kram o ha en bra dag!

    SvaraRadera