onsdag 20 februari 2013

Kista Mässan-för oss husbilsfantaster:-))

Det tar några dagar för mej att uppdatera allt som hände när vi var i Stockholm. Så därför har jag delat upp allt till fler dagar istället. Det blir så långt blogginlägg annars. Och man kanske inte orkar läsa och titta på allt. Så här kommer fortsättningen: Andra dagen i Stora staden:) gick vi tillsammans till Kista mässan. Detta för att titta på alla husbilar och tillbehör till...som man bara MÅSTE ha:-)). Alltså tillbehören:)))) som man bara måste ha..ha ha
Kjell provsatt på Cabbys toalett....där allt blir till aska efteråt..ha ha. Fiffig grej. En sån skulle man ha inmonterat i husbilen. Men icke nej. Cabby har sökt patent i säkert 5 år till, sa säljaren. Kul för dom men trist för oss andra som gillade denna fina toalett:)
Här lunchade vi ihop med vännerna såklart. När man är bloggare måste allt dokumenteras...även maten. Allt...nästan allt iallafall måste med på bild.....
.......även matsällskapet:))
Här hamnade vi i Yvonne och Jakobs husbil...eller en som dom sålde på mässan. Konstigt vad man dras till sin egen husbil. Tur är väl det. Dom är rätt nöjd med sin egen bil Carthago chic c-line, som vi är med våran lilla pärla Knaus sky i 700 leg....som också står på skylten som Yvonne gjort åt oss.
Jag o Yvonne gick för det mesta själva på mässan, och våra karlar fick gå själva o titta på vad dom ville titta på. Efter en stund sammanstrålade vi:)
Sådär jättemycket shoppat blev det väl inte. Det är så när man flyger, och allt ska rymmas i en liten kabinväska. Denna lilla karaffen fick vi med oss hem. Yvonne o Jakob köpte en likadan. Kolla in locket:))) vi båda köpte med limegrönt lock. Man fick välja färg. Såklart blev det lime:).
Här sålde dom husbilstvätten som vi har. Så Kjell pratar lite med säljaren om den.
Här fick jag och Yvonne träffa en av våra bloggvänner: http://lennart-lennartstankar.blogspot.se/. 
Visst är det kanonroligt när man får träffas live också, och inte bara via bloggen. Så vi fick oss en pratstund med Lennart, innan vi skildes åt igen.
När vi kom från mässan stannade vi till och tog en fika. Där blev det presentutdelning.....till mej:-)
Det var spännande att öppna paketet:-)
I detta lilla söta paket, låg ett par jättesöta örhängen...som även nu hänger i mina öron. Tusen tack söta Yvonne. Jag blev jätteglad, för dom är supersnygga:-) Dom glittrar som mitt Vardagsglitter:-)
Detta var då Kista mässan. Det var riktigt trevligt att gå där och se allt som fanns. Kändes skönt att ha en bil man trivs med, så man slapp springa ut och in i alla bilarna för att hitta rätt. Vi känner att vi hittat rätt....hoppas vi:) Önskningarna ändras så vad vet man...man kanske ändrar sig. Men just nu känns det absolut inte så. Ha det gott. Resan fortsätter i morgon:))

Kram// D

3 kommentarer:

  1. Visst hade vi trevligt på mässan.
    Oj vad jag längtar till säsongen börjar och vi kan rulla iväg igen på vägarna.
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Jättekul att gå på mässor!
    Man måste inte handla ny bil man kan ju konstatera att man är ganska nöjd, än så länge!

    En del är ju folklivet och att träffa två bloggvänner tyckte jag var en höjdpunkt!

    Det får bli repris inte allt för långt bort i tiden!

    Lev väl o
    Kram

    SvaraRadera
  3. Viss är det skönt när man kan konstatera att man är ganska nöjd med den egna bilen ändå! Det är ju roligt att titta på nya husbilar, men skönt om man inte känner att man måste köpa. Tillbehör kan man ju alltid titta på, fast tidigare år har jag inte tyckt att det varit så mycket tillbehör på Kistamässan...

    SvaraRadera