söndag 11 augusti 2013

En dag i Tyresö


Igår var jag och Yvonne på Loppis i Pingstkyrkan här i Tyresö. Wow vad saker där fanns. Och vilka trevliga människor vi träffade. 
Vi gick och kollade in allt möjligt här. Fina saker hade dom, och billigt var det här. Yvonne är lite galen i hattar , så det blev en del provande av olika. Dessa 2 var nog dom snyggaste:-)
Sedan hittade vi en massa vinylskivor. Så då stod vi där och bläddrade bland alla olika artister. Jag hittade 5 vinylskivor. Bla Carolas första LP, när hon var 16 år.
Det fanns en hel massa av vinylskivor och stenkakor att välja mellan.
Mitt fynd idag blev även dessa jättefina glas. Jag älskar verkligen glas. Dessutom var dom små, lite gröna:-)) Det gick åt fort alla glas som var fina.

När vi kommit från loppisen, tog vi picnick korgen och promenerade ner till vattnet och fikade. Vi satte oss på klipporna och mådde bara gott, jag o Yvonne.
Det var så varmt o gott trots att det var molnigt.
Här plockas kaffetermosen fram.
Visst kan man njuta med en kaffekopp vid denna utsikten.
Innan vi gick hemåt igen så började det spricka upp. Så det blev klarblå himmel.
Efter kaffet gick vi en långpromenad hemåt igen.  Bland alla fina hus som finns härute, och vid vattnet såklart. En härlig dag helt enkelt.

Kjell o Jakob åkte och tittade på Tyresö fotboll för damer. Seriematchen mot Malmö. Medan jag och Yvonne gjorde vårt.
Tyvärr gick det inte så bra för laget. Tyresö förlorade med 3-2. 
Jag o Yvonne satt och väntade när dom kom tillbaka. Kjell hade till och med sponsrat Tyresö FF med en keps och inte vann dom för det, sa han :-)
Kjell snygg i sin nya Tyresö FF keps:-))
Jakob var nog lite deppad att tjejerna hade förlorat. Men jag vet ialla fall att Kjell tyckte att det var jätte trevligt att gå på fotbollsmatchen med Jakob. Och att tjejerna får ta nya tag.
Hos Yvonne o Jakob har dom vindruvor som hänger efter husväggen, och jag kan inte titta mig less på dessa. Tänk om vi kunde ha såna klasar hemma hos oss i Norrland.

Vi grillade tillsammans igår kväll och umgicks i vår husbil till kvällen.

Kram// D



5 kommentarer:

  1. Loppis finns det numera överallt, nästan i överflöd. Visst kan man göra fynd, men vi behöver inte fynda, bara göra oss av med mer av det vi har i huset. Får kanske åter ordna en egen loppisförsäljing till hösten. Damfotboll tycker vi om, är mycket roligare än herrfotboll, vi var och såg en EM-match inne i Kalmar, jättekul. Kram, 3M

    SvaraRadera
  2. Så mysigt ni verkar haft det.. jättefina glas! Kram

    SvaraRadera
  3. Så synd att vi inte var hemma!
    Då kunde ni ha fyndat i våran Carport:):)!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack för att ni kom, det var mysigt att vi fick "rå om er" och visa er runt, på de platserna vi trampar runt till vardags.
    Önskar er en fortsatt fin semester.
    Kramizar

    SvaraRadera
  5. Två tuffa tjejer tycker jag, vad kul ni måste haft det. Själv har jag svårt för loppisar, men det beror nog mest på att alla förråd i huset hemma är fulla. Kram.

    SvaraRadera