lördag 10 augusti 2013

Framme hos vännerna igen:-)

Efter att ha kört lite fel några gånger här i Stockholm, så har vi nu kommit fram till våra vänner. Och eftersom jag är morgonpigg:)) så hinner jag blogga lite på morgonen:)
Vi backade in våran husbil på deras gård, och Jakob var snabb o kopplade in strömmen åt oss. Oj så härligt att vara här tillsammans med våra jättegoda vänner igen. Tänk vilket lyx att få stå såhär...med egen toa och dusch dessutom, på deras bottenvåning. :-))
Dom bjöd på lite tilltugg innan vi skulle äta middag tillsammans först. Det var så härligt på deras ytter altan i solskenet. 
Sedan kom middagen fram. En raclette grill placerades på bordet. Osten man lägger i dom små pannorna är en halvmjuk saltad ost. Eftersom Jakob är fr Schweiz, så blev middagen på schweiziskt 
vis. Med dom rätta tillbehören som man lade ovanpå och stekte till.
Vi hade aldrig provat detta, så det var trevligt. Här kunde vi sitta länge och äta och surra:-)
Senare på kvällskvisten, packade Yvonne en picnick korg. Och ut gick vi till våran husbil. Eftersom dom har katt, och jag är allergisk, så gick vi in till oss och fikade, och tittade på lite film från deras resor. Det är bra att få lite tips vart man ska åka.
Kolla in vilken brud som matchar in bra i mitt limegröna:-))
Yvonne är duktig på att sätta ihop filmer och bilder till en cd. Och sugen som sjutton blir man att åka iväg själv och se allt som finns att se med husbilen. Vi hade en mysig kväll tillsammans. Sedan sa vi natti natti till varandra. Här har vi sovit jättegott. Och nu väntar en ny dag idag:-))

Kram//D

5 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Det är Jättetrevligt att ha er här hos oss. Att få utbyta husbilens egenskaper och dess husbilsresor är skoj. Resor och tips kan man aldrig få för mycket av.
    Kram till den gröna tjejen från den andra gröna/Yvonné

    SvaraRadera
  3. Raclette är jättegott, vi har t.o.m en raclettegrill men i ärlighetens namn så var det länge sedan den användes. Visst är det skönt att kunna dra sig tillbaka till husbilen efter en kväll med vänner. Skönt att kunna koppla av lite på egen hand och dessutom så rår man sig själv på morgonen. Det är nästan det bästa, eller hur? Kram, 3M

    SvaraRadera
  4. raclette brukar min mamma också bjuda på ibland, det är jättegott! :) hon är från Tyskland.
    Ha en fortsatt trevlig semester med vänner
    kram

    SvaraRadera
  5. Raclette måste vara lite som fondue. Lite plock och man sitter länge. Låter väldigt gott. Också så kul att ni kan träffas igen!
    Kram

    SvaraRadera