onsdag 14 augusti 2013

Påfyllning av gasol

Eftersom det var så dåligt väder här hemma, bestämde vi oss för att åka över till Tyskland. Innan vi nu drar över, så åkte vi förbi en bonde. Höllvikens gasol och Christer Lundkvist, i Trelleborg/Malmö. Vi var parkerade där ikväll 18.30 för att få lite påfyllning av gasolen innan vi drar vidare.
Helt perfekt tyckte vi. Att kunna tanka gasol på detta sätt. Vi var inte ensam där heller. Det kom bil efter bil som vill göra på samma sätt som vi. Vill bara tipsa er om ni ska åka färja över från Trelleborg eller bara behöver mer gasol. Här hittar ni det: gasolen.se. I morgon bitti 07.15 åker vi över till Rostoc.

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Sådana platser är roliga att känna till. Vi har fyllt några gånger i Timmernabben för så gott som samma pris, 250: för en P 11. Själv har jag fem stycken P11, bara för att kunna fylla på ställen som detta. I en nödsituation i Huskvarna betalade jag 560:- för en P 11. En gång och aldrig mera. Ha en trevlig resa. Kram.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset.
    Trevlig GuppeliguppUpptäcksfärd mot Rostock.
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Finns många bra ställen att tanka Gasol i Skåne, men billigast är det nog i Åhus, 190:- för att fylla en P11 hos Åhus Gasol, dessutom öppet nästan jämt. Kram, 3M

    SvaraRadera
  4. Ochså skrev jag att ni bara hade en liten bit kvar till Skåne när nni var i Gränna häromdagen och vips så har ni åkt förbi Helsingborg på vägen neråt...jaja, ha en härlig tur i Tyskland!
    kramar

    SvaraRadera