måndag 25 augusti 2014

Bilder från fjällvandring

Ni som läser min blogg vet ju att min familj har varit tillsammans på en fjäll vandrings tur tillsammans. Maken och båda sönerna. Oj vad dom har längtat, och sett fram emot detta. Jag är så glad att dom kunde göra detta tillsammans. Sönerna trivs så superbra ihop, så detta var en upplevelse för dom alla.
Christoffer o Gabriel
Eftersom båten från Ritsem blev inställd pga kraftig blåst...fanns det inget annat alternativ än att ta en helikopter tur över till andra sidan, så deras vandring kunde börja. Att Kjell vågade detta, som är så höjdrädd...var roligt att se. Han växte nog med detta att han vågade. Bra att han fick sitta i mitten:)
Gabriel visar tummen upp...nu är vi på väg:-)

Vacker utsikt uppe från flygturen:)
 Christoffer spanar och njuter av utsikten.


 En glad make som är nere på marken igen. Efter en extra upplevelse. Åka helikopter:))
 Nu kan vandringen börja på riktigt:) Så jag bjuder er på en del bilder här nedan. Se o njut av vackra bilder och en vacker natur.

 Kjell
 Gabriel
Christoffer

 Dags att sätta upp tältet för övernattning.
Dom ser ut att ha det riktigt mysigt:)


Här stannade dom till...o Kjell vänder sig om o ser hur bröderna står o lutar sig mot varandra:-)) haha en roligt bild:) Söta sönerna:)

 Tänk er...att gå här i ingemans land utan slut...ser det ut som. Huuur vackert som helst:)


Här har dom nu kommit fram tillbaka för att denna gången ta båten till Ritsem...och inte helikopter:) Bilden här är tagen från båten. Oj vad jag gillar fjällen. Visst är det väl vackert?.
Här är dom nu tillbaka till därifrån dom började. Över med båten från Akka till Ritsem. Detta efter fina dagar tillsammans far och 2 söner. Jag har fått hem jättenöjda och glada familjemedlemmar kan jag säga. Trots att det blivit lite skavsår och nötta fotleder och knän. Detta var deras alldeles första fjällvandrings tur...och tur hade dom med vädret uppe i fjällvärden. Eftersom det har regnat här hemma hela tiden dom har varit på sin resa tillsammans. Jag är så glad för deras skull:-))

8 kommentarer:

 1. Otrooligt så härligt det ser ut med en sådan fjälltur. Dom är garanterat än mer tajta nu efter detta fjälläventyr. 'Gobde' blogg vännerna ( se länk på min blogg) kommer o känna igen varenda tuva! Du verkar själv ha missat något å andra sidan tillfrisknat hemmavid :-)

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder i från en fantastisk natur!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fjällen är nog underbart denna årstid !!
  Jättefina bilder på deras vandring!

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 4. Otroligt härliga bilder du bjuder på.
  Förstår att det var en upplevelse för dina vandrare!
  Ha en toppendag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Detta kallar jag högsta livskvalité, för både kropp och själ. Birgitta och jag har varit i Nikkaluokta och vänt, inte så långt ifrån din familjs vandring. Jag hade velat fortsätta upp till Kebnekajse, men det ville inte hustrun. Skönt att de är hemma igen. Kram

  SvaraRadera
 6. En härlig tur i fin miljö! Jag har bara vandrat dagsturer mellan stugor och då lite söderut i Jämtland. Det är fint där också. Däremot har vi varit med bil vid Nikkaluokta och andra välkända startmål. Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Vad spännande med helikoptertur! Jag har åkt helikopter en gång, på Färöarna. Där använder de helikopter som reguljärt färdmedel mellan vissa öar. Jag är också höjdrädd, men det är faktiskt värre vid stup och kanter och så, än när man flyger....

  SvaraRadera
 8. Mycket vackert. :) Jag hoppas jag får fjällvandra nästa sommar.

  SvaraRadera