lördag 2 augusti 2014

Ängelholms båthamn/ställplats

Vi kom fram till en fin båthamn/ställplats...som jag googlade fram på vinst o förlust efter vägen. 
 Här fick man stå med ström, toa, duschar och en massa sol:) för 180 kr/ dygn. Sen fick vi låna en cykel till sonen av den trevliga mannen i hamnkontoret. Och inget skulle han ha för det. Det kallas service:)
 Här blev det även några kvällsdopp för sonen. Innan kvällen hade vi en parkerad nära bredvid oss. (Ni ser oss väl..till vänster vid buskarna:-))

Titta så vackert vi hade det på kvällarna. 
Första kvällen var det så jättefint här. Så vi bestämde att stanna 2 nätter. Eftersom det var så varmt o skönt...och vi parerade lite oväder som fanns på lite olika ställen i Sverige. Hemmavid var det denna dagen precis hagel, regn o översvämning efter våra gator i stan. Lite otäck när våra vänner o mina föräldrar berättade det för oss i telefon....
 För min del blev det ialla fall bara att doppa fötterna och plocka snäckor på stranden:)) båda dagarna...jo jag vet...badkruka:)) Men för resten av familjen blev många gånger i vattnet. Härligt med saltvatten oxå:))
 Innan vi skulle gå tillbaka till husbilen...skulle dom ta sig ett sista dopp..det hade börjat att blåsa lite mer..så det krusade sig lite vågor i vattnet:) Men här badades det för fullt ändå:)
 Nu kunde vi ju också cykla in till stan o titta...när dom var så trevliga o lånade ut en cykel. Så lite shopping blev det för sonen. Dunväst och wind stopper jacka i märket Marmot. Riktigt snyggt. Även Kjell köpte en wind stopper jacka, marmot. Vi hittade en butik som sålde lite av den varan som Kjell o Gabriel behöver inför fjällvandringen i augusti. Nöjda o glada män gick vi vidare.

Jag hittade också en mysig butik som jag var in i:) En scrapbooking butik. Perfekt för mig. Men hör o häpna...det var så varmt just då..att jag kunde inte handla:) Blir nog en beställning av en "bra ha sak", när vi kommer hem, från denna butiken:)

 Vi handlade var sin mjukglass och satt i parken en stund och njöt av sol och värme:)
Vi gick förbi en sko affär..alla 3 stannade o skrattade. Hur kan man ha ett namn som... Sko Rönne:). Hemmavid vet alla vad ett rönne är. Men det är hos oss, hemma i stan:)))
Sen blev det en cykeltur runt om i stan för att se hur det såg ut här i Ängelholm...fint namn på en stad, dessutom:)

Ett fint turist tåg kom o körde förbi.

Jag o Kjell fick vänta lite medan sonen kollade in sms:))..haha. Så är det:) 

 Kvällen här...avslutades med en pizza vid restaurangen bredvid ställplatsen. Jo här fanns allt. Dessutom cykelavstånd till en Ica butik. Och det gick bra att cykla dit.
 Mina söta karlar...sonen  o maken. Här sa jag:- he!...le nu då:-) Då gjorde dom som jag sa:)) Log:) Här fanns en jättetrevlig personal, och ett bra ställe att avsluta en härlig dag på:) Båtarna åkte precis utanför fönstret där vi satt o åt.
Båthamnen syns bakom mej där bak:)
Det var en fin kväll även här i Ängelholm. Tack för denna gången. Kanske vi kommer tillbaka. Vem vet. Känns som en stor möjlighet.
Gabriel, Jag och Kjell

6 kommentarer:

 1. Förstår att ni trivdes på den platsen, ser jättefint ut med havet så nära. Kul att du hittade till Kristinas också hihi
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Nämen har vi en så fin ställplats såå nära oss, vi bor 70 Km därifrån!? Tack för tipset :-)

  SvaraRadera
 3. Ängelholm verkar vara en trevlig plats!
  Får vi lägga på minnet!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Skåne har många fantastiska platser, så synd att det oftast är genomresor bara. Kram

  SvaraRadera
 5. Fina platser som ni hittar på er resa söderut !!
  Tips som vi kommer lägga på minnet :-)

  Ha det fortsatt gott/Kram

  SvaraRadera
 6. Vad fint det ser ut! Och toppenservice verkligen :)

  SvaraRadera