torsdag 21 augusti 2014

Fjällvandring med fin utsikt.

Resan har bara börjat för min fina familj. Vandringen började med lite strul först för dessa 3 peppade:)
Här stannade dom till i Jokkmokk för en bensträckare och lite lunch bak i Christoffers bil:)
 Här står Gabriel till vänster och Christoffer till höger o väntar..om båten skulle kunna köra över dom till Akka. Men efter ett tags väntan fick dom beskedet...att dom inte kunde åka över med båt för att det blåste för mycket. Inställt!! fick dom höra. Jo vad händer...dom fick åka helikopter!! Tänkte på Kjell när Christoffer ringde och berättade att dom fick ta helikopter över till Akka istället. Kjell som är så höjdrädd. Men han växte nog rejält av denna upplevelse:-) Kul tyckte jag att det var för dom. En extra helikopter upplevelse som jag då igen blev riktigt avis på...igen!! Jag skulle också vilja åka helikopter:-) Kul för dom, att det gick bra o att dom kom sig fram till slut. med en extra upplevelse som inte var planerat.
 Detta var den fina bilden dom skickade från Ritsem, medan dom väntade hur dom skulle kunna åka över till andra sidan. Till Akka, som bilden visar på andra sidan.
 Här skickades en bild i går kväll. En bild där mina 3 fina skulle sova över i tält. Vilken magisk utsikt ....att kunna gå bland bergen o njuta av dessa vykortsliknande bilder/vyer. Lite avis blir jag igen: ). Perfekta vyer för en som gillar att fota...som jag:) Vad jag förstod så var det sista bilderna jag fick för nu. För dom har inte tillräckligt med batterier för så många dagar om mobilen är på hela tiden. Så jag får hålla mig till tåls till dom kan ladda mobilerna o höra av sig igen:-))

Jag hoppas att vädret är bättre uppe hos dom, än det är hos oss. Det har ösregnat hela natten.

7 kommentarer:

 1. Häftigt att få flyga Helikopter!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lennart: jo det tyckte jag också:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag skulle oxå vilja flyga helikopter, måste vara en skön känsla.
  Så fina foton du visar, vilken upplevelse dom får vara med om!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helikopter ligger på min "Önskelista" !!
  Sen ett Bungyjump så är allt fixat :-)

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 5. Åh så häftigt för killarna och jag tror Kjell också njöt av turen. Fina bilder du fått skickat till dig.
  Helikopter har stått på min lista men jag har aldrig tordas. Men så var vi på husbilsträff i High Chaparall för ett par år sedan. Där var det en kille som man kunde få åka med på en rundtur. Inte ville Jakob eller våra vänner åka helikopter, hade inget intresse av det. Jag gick till helikoptern och stod länge och tittade, när han till slut frågade om jag skulle åka, blev svaret: Ja! Jag varnade honom att jag var jätterädd och kommer skrika hahaha. Vilken tokstolle jag är, jag skrek tjoade och skrattade. Men vilken härlig upplevelse det var när jag till slut kunde koppla av och njuta av utsikten, jätteroligt.
  Kramiz

  SvaraRadera
 6. Vad spännande och hälsosamt för kropp och själ. Kram

  SvaraRadera
 7. De måste fått många fina upplevelser tillsammans. Elisabeth

  SvaraRadera