fredag 29 augusti 2014

Solnedgång o Norrsken.

Vi har åkt runt en del nu dom här dagarna ....i husbilen. Oj vilken medicin det varit för mig. Jag har bara fått må gott och njuta av husbils livet. Det har ju Kjell också gjort i och för sig:-) Efter att ha lämnat Arvidsjaur. Hamnade vi vid Haparanda hamn. Vi har haft så fint väder och en vacker solnedgång hade vi på kvällen när vi kom hit. Då kan man inte annat än att njuta:)

 När klockan var 22.30 såg vi ett ljusfonemen på himlen. Norrskenet uppenbarade sig. Hur läckert som helst:). Att norrsken visar sig när det bara var 10 grader varmt...det var lite annorlunda:-)) Men vackert.

I morse tog vi bilen o åkte in till Haparanda. Där vi shoppade lite. Bland annat hittade jag en ny regnjacka i Haglöfs butiken som finns här. Jag provade den och blev så förtjust i den och den gröna färgen:) Som tur är rymmer jag en tjock tröja...som jag har på bilden. Är lite frusen än efter det jag varit sjuk.
Ni ser väl vår lilla pärla i bakgrunden:-) ?
Ni ser skillnaden:) Kjell han är varmlivad o går i t-shirt här vid båthamnen:-))
Våran Skellefteå AIK kung...fick sig en flickvän idag också:-) från Ikea. Man måste ha maskotar i husbilen...det gör en glad:-)) eller hur? husbilsvänner.

Snart kommer våra husbilsvänner hit. (Rose-Marie o Leif), ska bli så trevligt att åter igen få umgås med dom. Snart blir det middag.:-)

Kram


6 kommentarer:

Kors och Tvärs sa...

Skönt att höra att du är kry igen!
Kul att shoppa lite :)
Fantastiskt med norrsken!
Kramar

Matts Torebring sa...

Vad vackert ni har det där upp i norr. Kram

Rolle o Carina sa...

Underbart vackert,ännu bättre m Bobilslivet !!

Ha det gott o njut/Kram

Anonym sa...

Skönt att du känner bättre, norrlandsluften är bra för luftrören......norrsken vid de graderna, är det inte lite väl varmt?

Krya på Dig!

Freedomtravel sa...

Häftigt med norrsken! Det har jag aldrig sett. Får skylla på att jag är skåning, uppflyttad till Stockholm, som bara relativt få gånger varit längre norrut än så... ;)

Lennart sa...

Jättefin bild på det vackra norrskenet!

Kram

Skicka en kommentar