tisdag 26 augusti 2014

Gamla sakerna såldes

Igår satte jag ut saker till försäljning...sånt som jag ändå inte behöver eller har användnig för längre. Men vilken kaos det blev. Folk bjöd o bjöd...jo jag hade budgivning:-) Kunde väl aldrig tro att det skulle bli sån reaktion. Sista köparen var här kl 21.00 ikväll, och hämtade sina saker.


 Nu kan jag inte förstå att det är ett sådant tryck, när det gäller gamla saker:) Men när jag var yngre ville jag också ha såna här gamla saker. Och fint tyckte man att det var:) Det var så kul att sälja till hon som kom kl 21.00 och var som ett glitter...av glädje, att hon fått köpa dessa gamla saker. Hon frågade och ville veta hur gammalt allt var. Desto gladare blev hon när hon fick höra hur gammalt många av sakerna verkligen var. Hon ville åt historien. Det kändes bra att just hon tog hand om mina gamla ärvda saker. Jag önskade henne lycka till med allt:)6 kommentarer:

 1. Ja det finns nog folk som vill ha det mesta !!
  Vi rensade oxå undan lite grejer i veckan!
  Blir lättare den dan vi oxå skaffar "Brevinkast"
  Då blir det mycket mer Bobil !!

  Ha det så gott/Kram

  SvaraRadera
 2. Så roligt att den personen som köpte verkligen är intresserad, då är det lättare att sälja.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Det verkar ju vara en bra marknad och så skönt att bli av med det man inte vill ha kvar och samtidigt glädja någon annan.
  Ha en toppendag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Roligt när det kommer till glädje och nytta!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag skulle varit lika glad som dig, om någon velat köpa det. Jag har vuxit upp med detta och vill inte ha det tillbaka. Vad skönt att du fick det sålt. Kram

  SvaraRadera
 6. Det är lite i tiden, att unga samlar på sej gamla saker om jag förstått det rätt.
  Själv skulle jag varit liga glad som du :))
  Kram

  SvaraRadera