torsdag 7 augusti 2014

Nolia -2014

Hej på er kära vänner:) Oj oj så mycket vi har haft att göra sedan vi kom hem från vår semester i Sverige och Berlin. Tala om att man packar med sig mycket saker...redan innan man åker och ännu mera har man att packa ut när man kommer hem...med det man har handlat också. Har inte hunnit med att kommentera och läsa hos er mina kära bloggare. Men jag kommer att göra det också:)
För några kvällar sedan tog jag den första påsen med lite smått o gott i ...och cyklade till våra vänner Ann-Britt och Tobbe. Vi ville ge dom en massa kul saker från Gekås bl.a:) Allt som var märkt med Gekås loggan:)Plus lite Saga Form glas o lite delicato kakor som Tobbe gillar:)) Dom har varit så gulliga o hjälpt oss med huset när vi varit borta. Så lite presenter överlämnades med cykel:)
 Sen har vi ju Nolia mässan här i stan. Tänkte på mina bloggarvänner: Lennart och Matts. Som har så fina bilar som Kabe. Jag tänkte att dom skulle vara här och handla lite Kabe saker:)) Vill ni beställa kära vänner...så hojta till så handlar jag och skickar till er:)
Det finns en del husbilar att titta på. Och värst är ju att man börjar titta...hur sugen blir man inte då, att byta husbil.
 Däremot är vi lite besvikna på Nolia mässan i år. Den känns mindre och det är inte alla husbilsmärken som är här i år.  Vi hade hoppats på Carthago. Men inte det....Alltid kul att titta på alla dom modellerna som finns...och jämföra. Kabe är en av dom fina bilarna...men ack så dyra...så en sjukpensionär som jag ...har inte råd med en sån.

 Från husbilar till smycken. Här fanns det maaaaasssor med tennarmbands stånd. Att dom får sälja...när det finns så många stånd att gå till??

 Dom var fina dom här hjärtan hals smyckena.
Även lite tips på örhängen kan man ju alltid fota. Dom är fina tycker jag...som gillar tenn smycken, och gör mina själv.
 Lite glas ....
 Lite billigare i plast....
 Kjell har hört mitt skrikande över alla getingar...som jag verkligen inte gillar...så han var lagom glad när han hittade den här stooooora flugsmällan:-)) Men han köpte den inte.
 Bland alla sakerna hittade jag en fin uggletavla...jag gillar ugglor.
En bra dag på Nolia...i strålande värme och sol.  

Kram


12 kommentarer:

 1. Mycket att se på NOLIA men vi hoppade!
  För trångt i Piteå!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lennart: Men då missade du att köpa Kabe prylarna:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Så trevligt för er att få gå på Nolia !!
  Lite långt bort för oss bara!
  Kul att fått gått där och drömma om en Niesmann!

  Ha det gott hemmavid/Kram

  SvaraRadera
 4. Husbilar och allt som har med husbilar att göra är dyrt... Ungefär som med båtar... Fast det kan vara roligt att titta på nya modeller och sen får man hoppas att man trivs med den man har ;)

  SvaraRadera
 5. Kul att kika runt på alla nyheter och annat smått och gott. Vi får vänta till September och Elmia-mässan
  Flugsmällan hade väl varit perfekt - stor och limegrön ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Haha vilken smällare! Åh vilka fina Hjärtan och priset därefter, får gå i silversmides kurs i stället haha. Kul att ni har mässan i stan.
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Med den stora smällaren är det bara att slå till, du träffar säkert flera stycken på en gång. Har du sett Kabe på mässan så räcker det, då är du redan steget före, sedan åker du 1:a klass resten av livet. Varför inte slå till en gång till. Förlåt mig (& Lennart) du vet hur jag är, och vill gärna skoja till livet lite. En stor Kabe kram från Småland.

  SvaraRadera
 8. Tack för alla kommentarer söta ni:-)

  Men du Matts...det måste finansieras också , en ny Kabe.:) Visst måste man få skoja. Annars blir livet trist. Piteå kram:-)

  SvaraRadera
 9. Kul att gå på mässor,men det kan vara väl så givande att träffa andra husbilsåkare och få tips på hur man kan förbättra det man redan har. Man kan ju stjäla en och annan ide från de nya bilarna också. Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 10. Rose-Marie i Rosvik9 augusti 2014 00:13

  Men hur missade vi varandra??? :) Kom gärna till Husbilsklubbens monter om ni går på mässan nån fler dag :)

  SvaraRadera
 11. Wouho, mycket grejor jag blir faktiskt liite stressad, tur jag ej var där ;-)

  SvaraRadera
 12. Det var mycket spännande i påsen vi fick! Tack vänner!!!! Kram fr ab & tb

  SvaraRadera