onsdag 20 augusti 2014

Vandrarna på väg idag.

Efter att Kjell länge planerat fjällvandringen med sönerna...går jag o blir sjuk...så dom börjar tvivla. Nej nej sa jag...aldrig att ni ska sluta ut er planerade vandring för min skull. Jag fick hjälp på mitt gamla vc i går. Efter mitt vårdcentral byte i går morse. Bra o snabb service var det. Dom undersökte så noga. Och en massa mediciner fick jag. Astman blir bättre det vet jag. Så dom kan lugnt åka i väg på vandringen. För det känns bättre idag...lite slut i kroppen blir jag alltid  av all medicin. Men jag är inte orolig...då behöver dom inte vara det heller.

Så packningen kunde nu fortsätta:)) Oj vad glad jag är som slipper följa med o bära på allt detta:))
 I går packades och packades det...mat, kläder, skavsårsplåster o mycket annat:)
Kvällen före kom yngsta sonen Gabriel förbi i hällregn. Han ville testa sina nya skor...om dom höll måttet...
Och det gjorde dom absolut. Snygga var dom dessutom:) 

Äldsta sonen Christoffer kom hem i går kväll o gick igenom allt med pappa...o packade om i dom hyrda ryggsäckarna. På morgonen innan dom åkte ville jag fota dom:)) Jag sa till Kjell o Christoffer ...Hii:) le...och det gjorde sonen...men jag fick ta ett nytt där Kjell också log och inte blundande...:)
Kolla in packningen!! :)
 Efter det åkte dom o hämtade lillebror Gabriel, hemma hos honom. Jag sa att dom skulle fota honom också...klart jag vill ha med alla mina 3 män i familjen...dom bästa jag har:-)) här på bloggen.
Dom kommer att få det så bra tillsammans ute i fin o vacker miljö uppe på fjället. Dom börjar med att åka med bil upp till Ritsem, sen med båt över till Akka. Därifrån fortsätter dom sin vandring. Ska bli så kul att få se om dom kunnat ta några bilder där uppe, som jag får se sedan. En puss o kram till mina fina. Vi ses snart igen:-))
10 kommentarer:

 1. Hoppas de får bra väder!

  Krya på dig!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lennart: Det gör jag också. Tack snälla för krya på hälsningen:-)) Kram

  SvaraRadera
 3. En Kram till dom från mig också hihi Hoppas dom får det fint i den härliga naturen, längtar att få se bilder.
  Skönt att du bytte VC och fick snabb hjälp, krya på dig.
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Joy: Jo jag hoppas verkligen att dom kan fota lite:) Det kändes bra att byta tillbaka...har varit på väg ett långt tag. Men surkarten som svarade såg till att jag bytte igår. Tack snälla. Jo jag gör allt för att bli frisk igen. Längtar efter lite husbils åkande:-)) Kramiz

  SvaraRadera
 5. Gud vilken packning,Tungt värre !!
  Hoppas de får bra väder då!
  Krya på dig rejält nu :-) Kram

  SvaraRadera
 6. Rolle o Carina: jo det var en del som packades:) jo jag hoppas på bra väder o hälsan:) tack snälla. Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas att allt går bra för dem i fjällvärlden! Och att du kryar på dej på hemmaplan!

  SvaraRadera
 8. Cornelia: Jo jag hoppas också att allt går bra för dom i fjällen. Jag har pratat med mina killar i fjällen...då mår man bara bättre. Kram

  SvaraRadera
 9. Det var nog meningen att din förkylning slog till, det verkar riktigt krävande att gå på fjällvandring, mycket grejor också, sagt i tröstande syfte :-/ Såklart hade du gärna varit med, ibland "vill det gärna bli bra ändå". Sköt om dig o njuut livet!

  SvaraRadera
 10. Lena: Visst har du så rätt:) inte hade jag orkat med det där..med all packning dessutom:) Tack söta du för dina tröstande ord:)) Allt har en mening. Tack snälla. Kram

  SvaraRadera