torsdag 9 oktober 2014

Hjälpande saker i hemmet

Jag har varit o hälsat på min kör kompis Christina. Vi sjunger i samma kör vi 2 :)Hon har en butik mitt i stan..med en massa fiffiga saker. Hon har en hjälpmedelsbutik...Vem som helst kan köpa hos henne:). Man behöver inte vara handikappad för att handla där.

Jag köpte bl.a denna lime gröna hållaren till pet flaskor. Jag tycker att flaskorna är så mjuka..så jag är rädd att tappa den när jag ska hälla upp. Nu speciellt är denna bra för mig...som har lite svullna o ömma fingrar efter flytten:) Sen tycker jag att den är snygg att servera från nu:))
Jag köpte även den lilla kulan till vänster om flaskan...eller en halv kula:) Den sätter man på flaskan för att lättare kunna öppna skruvkorkar. Oj vad jag gillar när det finns dom som underlättar min vardag. :)
Här är en bild på min körkompis Christina. Som driver denna fiffiga butiken:) Boende livet ut. Ska absolut köpa lite julklappar hos henne. Hon hade en bra sak till som jag fastnade för...en hållare för sytråd och en nål. Som även trär tråden i nålögat. Hur bra är inte den? :) När man inte ser ordentligt så finns det hjälp även för det:) 

Idag har vi en blåsig dag hos oss. Inte roligt för min kropp som värker som bara den just nu. Ska vila mig idag...för ikväll kommer tjejerna och hämtar mig...för vi ska träna inför kören med Py Bäckman på lördag...i Öjeby Kyrka. Det bästa...att det är gratis för dom som vill komma o lyssna:))


6 kommentarer:

 1. Bra hjälpmedel!

  Något för mig att fundera på med mina artrosfingrar!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra med hjälpmedel som finns o underlättar!
  Tror Sol o Värme underlättar oxå!

  Dags o boka resa:-)

  Ha det gott ändå/Kram

  SvaraRadera
 3. Ofta funderar jag över, vem som han öppna alla tokiga förpackningar. Jag är stor och stark, men alla är inte det. Bra att det finns bra tillbehör. Kram

  SvaraRadera
 4. Något liknande det handtaget fick jag för ett antal år sedan av min syster, inköpt i USA....så klart :)

  SvaraRadera
 5. Kom osökt att tänka på brandfilten som var svår att öppna när den som bäst behövdes. Jag tror det var i Plus med Sverker. Dessa plastförpackningar som nästan inte gå att få upp. Bra att det kommer hjälpmedel.

  Kram och försök hålla fingrarna varma!

  SvaraRadera
 6. Synd att jag bor så långt i från för jag hade gärna kommit och lyssnat!
  Ha en toppendag!
  Kram

  SvaraRadera