fredag 31 oktober 2014

Stan o Hockey derby

Som sagt så kom vi till Skellefteå o deras camping på Onsdag kväll. Vi parkerade oss o bara mådde gott. Vi åt god mat och trivdes.
 På Torsdagen klädde vi på oss och tog en lång promenad och även shoppade lite:) Vi ska ju bli farfars:) så självklart blev det en sak till kommande barnbarnet:))
 Kjell han var som en pressfotograf:)) Vi gick in till shoppinget där Skellefteå AIK har sina sponsorsaker o kläder..och tittade:))

 Vi hittade ett jättestort fik som vi inte hittat förut. Det hette : http://www.espressohouse.com
Det var ett mysigt fik som hade en massa kaffesorter. Men bakelser hade dom dåligt med. Jag som är så sugen på bakelser när jag går på fik. 
Så det fick bli en hallon paj med vaniljsås...igen :)
Solen sken o var så fint igår.

Lite middag och sen iväg till matchen. Hockey derby mellan Skellefteå och Luleå. 
 Vi satte på oss hela munderingen och gick mot  ishallen som är precis bredvid campingen...för er som inte visste. Helt perfekt:))
 Vår hejarklack var redo för hejar ropen. Dom är så många...och vi hade våran sittplats så nära Luleå klacken. Det känns verkligen som en hatmatch mellan dessa 2 lagen. Det känns så. Ännu mera kan man väl känna så...när vår målvakt blev på åkt att han låg o vred sig i smärtor på isen...o Luleå supperterna börjar ropa ...hata Skellefteå. Det kan jag tycka är omoget o rent idiotiskt av dom!!.  Då blir jag fruktansvärt arg !! När dom gör illa sig o det ropas hat ord !!
Glada blev vi när allt ordnade sig och vår målis var uppe på benen igen:) Och att det dessutom blev vinst för oss. 3-2. Det räcker...för vinst blev det till det bästa laget :) Dom var värdiga vinnare, helt klart. Dom spelade för en fullsatt arena..6000 st inbetalade besökare !!
 Här utanför ishallen igår kväll. Suuuperglad är vi såklart. 
Tummen upp:)
Även om inte mina svarta fingervantar syns...att jag gör tummen upp :))

Vi har haft några fina dagar i Skellefteå. Just nu är vi på väg till Luleå...jo ni hörde rätt:)) Vi ska absolut inte på någon hemma match för Luleå...Utan vi ska till hantverksmässan och stå på Arcus campingen tillsammans med våra vänner Leif o Rose, o deras son. Det ska bli så supertrevligt.

Oj vad jag älskar husbilslivet:-))

8 kommentarer:

 1. Ser ut som ni haft det supertrevligt!
  Och rätt lag vann med :-)
  Visst,Bobilslivet är Underbart :-)

  Ha en fin helg/Kram

  SvaraRadera
 2. Så roligt att ert lag vann.
  Ha nu en härlig dag och helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Derbyseger är alltid något extra!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Toppen att erat lag vann, speciellt när luleåfansen ropade sådana fula ord, inte schysst.
  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Hej globetrotter:-). Då får vi skjuta på "hälsapå " stunden till ett annat tillfälle! Ha det så gott i Luleå. Kör försiktigt. Kram T& A

  SvaraRadera
 6. Härlig dag. Och dessutom en hockeyvinst! Grattis :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Sista bilden, "En tuff brud i lyxförpacking". Vad kul att ni vann. Kram på er.

  SvaraRadera
 8. GRATTIS till ert lag, viktigast att dom kom oskadade ur matchen :-)

  SvaraRadera