torsdag 30 oktober 2014

I väntat på hockeymatch

Godmorgon kära läsare och bloggare. Just nu njuter jag i fulla drag:). Jag får sitta i vår husbil och njuta, dricka kaffe och blogga:-)...såhär på morgonen. Vi bestämde oss för att ta vår husbil "lilla pärlan" o åka till Skellefteå o se på vårt hockey lag, som har match idag torsdag. När vi åkte hemifrån sken solen så starkt hela vägen fram. Ojoj så låg o stark den var..... Men visst är det trevligt när solen visar sig, trots det är eftermiddag.
I går kom vi då fram till Skellefteå Camping. Vi parkerade oss på denna platsen:) Dom har ff billigare pris för husbilar. 150 kr/dygn. Det är en massa husvagnar här...men vi är bara 2 husbilar:) Vi får väl se hur många det blir som kommer ikväll..innan matchen...med tanke på att det är i mitten av veckan o många jobbar. Då är vi glada att maken kan ta ut lite flex ledigt o vi kan åka iväg såhär. Att få campa och se en hockey match.
Sen åt vi middag i husbilen,...förrätt serverades:) sen huvudrätt. Det gäller att mysa till 100 % när man kan:))
 Förrätt: Toast med stenbits rom, creme fraise o rödlök. Mums:) vad gott det var :) Huvudrätten fotades inte.:) haha. Höll inte på att hinna med att fota detta heller...innan jag hade ätit upp allt:)).

I dag blir det en lång promenad och lite shopping här i stan i solskenet:)
Ha en fin dag..det ska vi ha..o avsluta med hockey match med hela munderingen på:)
( fotat förra gången vi var här:-))  )


9 kommentarer:

Lena bloggar sa...

Åh vad mysigt o gott med stenbitsrom :-) Vi har en grannhusbil här i Roquetas o dom kommer från Kalix, tänkte dom har kanske "Kalixrom" i frysen o skulle göra mig överlycklig om det blev en liknande toast i kvällningen :-D

Rolle o Carina sa...

Härligt att komma iväg med Bobilen förstås!
Vi får bara drömma om det nu ;.)
Oooh så gott det såg ut,Mums :-)

Ha det gott i Norr/Kram

JoY sa...

Håller tummarna att laget vinner

Millans Värld sa...

Hoppas att hockeymatchen blir spännande!
Ha det bäst!
Kram

Lena bloggar sa...

Håller tummarna för bra slutsiffror i er favör!

Lennart sa...

Då håller vi tummarna!

Kram

Matts Torebring sa...

Vad kul att ni är ute med bobilen. Du har väll sett att jag har bokat plats i Saab Arena, Linköping, för att se ditt lag spela mot LHC om två veckor. Nu går det bra för Smålänningarna igen. Då skall jag heja på AIK. Puck & Kram

V-backen sa...

Vilken fin torsdag ni har fixat till med och i husbilen.

FREEDOMtravel sa...

Det är klart att man ska ha det lite lyxigt i husbilen!! :)

Skicka en kommentar