lördag 6 augusti 2016

Nolia mässan Piteå

Ett mini inlägg av stora nolia mässan-2016
I dag besökte vi Nolia mässan i Piteå. Alltså i samma stad där vi bor:)) Det första vi såg var en massa Carthago husbilar. Eftersom vi har en sån husbil själv så stannade vi såklart till extra vid dessa fina husbilar :-))
 Efter titten där vid carthago gick vi gick vidare o tittade runt lite mer. Hamnade vid  Can-am som detta vidunder maken o sonen hittade. Vet faktiskt inte om dessa kallas trike?? Men kanske :) Inga prislappar heller...då kostar den nog kulor.

Det är inte lätt att besöka mässor när man har jätteont i ryggen son sonen har. Men han gjorde det bra idag ialla fall. Dessutom hade vi vädret med oss. Dessutom i en egen designad t-shirt som jag sytt och han sagt hur han ville ha den. Allt ifrån vilket tyg på fickan till vilken tråd den skulle sys i ...:-) alltså....Design Gabriel :)

Dessutom sprang vi på våra bloggvänner http://www.freedomtravel.se/. Peter o Helena, och deras trevliga husbilsvänner Thore o Chatarina. Det var verkligen jättekul att få träffa dom så här....och på hemmaplan :)) Peter o Helena är verkligen 2 supertrevliga o glada personer som vi båda gärna träffar igen:) 

I morgon kommer vi gå ner på Nolia igen och då blir det lite mer bilder. Idag fotade jag inte mycket kan jag säga :-)

10 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Alltid trevligt med mässor!

Kram

Matts Torebring sa...

Jag tycker det är kul att ni har en egen mässa däruppe, så så ni kanske slipper dra ända till Jönköping. Vi hoppas vi träffar Helena & Peter på Elmia. Denna gången hann ni före oss.

Millans Värld sa...

Jag har varit på Nolia i Umeå men aldrig i Piteå.
Vore trevligt någon gång.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram

Kors och Tvärs sa...

Stora Nolia har vi aldrig besökt. Kul att få se lite bilder därifrån . Roligt att träffa bloggvänner!
Kram

JoY sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
JoY sa...

Vilken rolig Mässvecka ni kommer att få. Nära till allt och bara kunna komma och gå som man vill. Var det något spännande i Carthago? Kul att ni stötte ihop så tidigt med Helena och Peter, vi träffade dom på Kista mässan i våras.
Kramizar

Gittan sa...

Kul att gå på mässa och det var nog inte gratis om man ville köpa den fina.
Skojigt att träffa vänner också när man minst anar det. Ha en skön söndag. Kram.

Lena bloggar sa...

Nolia har vi ej besökt, bra satsning hos er, rätt att komma till tänkbara-kunder områden! Kul att ni mötte bloggvänner dessutom! Skåne satsning kanske det kan bli ett annat år!? En släkting säljer terrängfordon, säger dom är storsäljare här i söder :-)

Dessan sa...

Joy: vi tyckte att vi har den bästa carthago husbilen . Inga fiffiga nyheter på gång. 😄 Kramiz

Husbilen-Ellen sa...

Noliamässan verkar vara en stor och trevlig mässa, med lite av varje. Kul att ni träffade Helena och Peter.

Skicka en kommentar