fredag 12 augusti 2016

Semestern har startat :)

Äntligen har nu semestern startat:) Kjell är så glad att det äntligen är dags för honom att få vara ledig:) Så vi packade direkt det som var kvar i husbilen och drog iväg mot Umeå o vår familj med lilla barnbarnet :) Hos dom blir det första stopen.
 Det är lycka att äntligen få komma sig i väg.
 Här körde vi förbi Jävre fyr söder om Piteå. Det är ett fint ställe att stanna till vid...speciellt när det är soligt o varmt...då är det kanon att stå här med husbilen.

På Nolia mässan hade vi köpt en massa fina kläder till lille Benjamin. Dom var så mjuka och fina på den lille kroppen. Sååå söööt blev han i sin nya dress. ;-)...lilla sötnosen.
 Han trivs i husbilen våran också. Det är ett bra betyg ;-)
Som ni ser har jag fått mig en kristallkrona....i plast som Kjell köpt åt mej i present utan att jag visste om det :)) och den passade så bra hos oss. Den går på batterier o det är led lampor i den. Så nu myser vi ännu mera i husbilen:)

I morgon börjar vi rulla söderut. Vi ska stanna till i Sundsvall och sen blir det Nusnäs...har maken bestämt. Han vill titta på Dalahästarnas tillverkning...om det nu är öppet när vi kommer.
Sen blir det träff med våra vänner som bor i Örebro o Eskilstuna. Det ska bli sååå roligt att träffas igen. Vi har så många vi vill träffa men tyvärr räcker inte tiden till.11 kommentarer:

Millans Värld sa...

Å så många härliga dagar ni har framför er.
Njut, njut och njut!

Kram

Lennart och hans tankar sa...

Trevlig resa önskar vi!

Kram

FREEDOMtravel sa...

Men åh så fint med kristallkrona i husbilen!!! Vi måste nog fixa vår lite, den är ganska medtagen efter alla äventyr, haha. Sååå himla kul att träffas i Piteå! Önskar er en finfin resa nu!

Rolle o Carina sa...

Då önskar vi er en trevlig resa framåt!
Vi är också ute o njuter....Kram

JoY sa...

Hahaha tankeöverföring eller vad man ska kalla det för, jag har också tänkt på kristallkrona till husbilen och nu har ni en hihihi.
Så mysigt att vara på rull för er, önskar er en härlig resa. Kommer ni häråt finns det alltid en plats hos oss, det vet ni.
Kramizar

Dessan sa...

Millan: vi ska njuta så mycket vi kan ☺️ kram
Lennart: tack ☺️
Freedomtravel: jo det blev rätt sött m kristallkronan i husbilen 😉. Eran husbil har faktiskt varit duktig på att ta er runt i ett helt år oxå dessutom 😃.Er husbil är så häftig med erat egna påhitt. Suuuperkul att ses❤️
Rolle: Ha det ni oxå då på er resa😊
Joy: Visst blev det rätt gulligt ? Jag gillar den skarpt😍. Tack för inbjudan☺️Men nu kommer vi inte att åka genom Stockholm.Kjell har bokat in Dalarna den här gången, som vi missat fler ggr. Men ha det bra på er resa också sen😄Kramiz

Lena bloggar sa...

Önskar er en jätteskön semester, toppenkänsla att bara dra iväg utan förbokningar o känna sig friiiiiii !

Dessan sa...

Lena: tusen tack 😄Visst är det härligt att ha husbil ?Det är en frihetskänsla😄

Susanne Persson sa...

Avundas er, vi måste jobba lite nu. Var har Kjell köpt den kristallkronan, jag vill oxå ha en sådan, haha. Om ni kommer ner mot Landskron ring oss gärna så kan vi kanske ses, ring på 070-6573463.
Kram från oss.😀

Matts Torebring sa...

Ha en riktigt skön semester, det behöver ni ha!
Kram & Må gott

Dessan sa...

Susanne: Visst är den fin kristallkronan. :) Tror att det var K-rauta? Dom hade slut i hela Sverige men i Norrköping där Kjells bror bor fanns det . Och han köpte en åt oss. Tack söta ni, ska lägga in mobil numret i min mobil. Vi hör av oss om det skulle passa. Kram från oss.

Matts: Tack snälla Matts. Kram tillbaka

Skicka en kommentar