lördag 13 augusti 2016

Vidare mot nya mål

Efter en del aktivitet med lilla barnbarnet...Och en stor tår i ögat för mej..
 ...så har vi nu lämnat vår fina familj i Umeå och fortsatt vår resa söderut. Vi har hunnit med att träffa lilleman o lekt en massa med honom. Yngsta sonen har tyvärr jobbat men honom hann vi också med att träffa o krama om :)

 Däremot så fort vi gick ut i husbilen för att hämta nåt...så grät Benjamin hejdlöst. Han blev inte glad igen förrän han fick komma in i husbilen med farmor och farfar.:) Sötnosen
Favoritstället var duschen och "Pluttarna" till duschen. En i varje hand:) Här trivs han. Det är nog en blivande campare som vi har här:))
 Vi har hunnit vara på stan för att fixa telenor för internet under resan. Precis bredvid butiken fanns där en rulltrappa som vi avlöste varandra att åka upp o ner med lilleman/ barnbarnet. :))
Nu har vi iallafall Telenor frihet under vår resa i Europa. Detta innebär att vi kan surfa obehindrat. Jag hoppas bara att jag kan ladda upp bilder till bloggen, det är vad som kommer att bli spännande hur det funkar. Vi har kompisar som har använt telenor under sin resa i Tyskland...nu bloggar inte dom så jag vet inte hur det kommer att fungera för mej. Det återsår att se :))

Vårt första stopp kommer att bli vid Sundsvall. Sen får vi se hur o vart vi stannar :)

3 kommentarer:

Thore & Catarina sa...

Hejsan! Vi kommer att fortsätta följa er på er resa i europa. OBS: för oss så funkade Telenor alldeles utmärkt :-) Kramar till er!

Matts Torebring sa...

Vi har lagt jättemycket pengar på wifi i sommar. 1 GB på Telia Europa, räcker nästan bara till ett inlägg. Sedan är det slut. Vi har använt campingarnas wifi till bloggen, men oftast dyra och ibland svajiga.
Kram & Trevlig resa

Rolle o Carina sa...

Då får vi önska er en underbar resa!
Tyvärr är vi ju inte hemma så vi kunde
ha setts,men det går ju fler tåg!

Ha det gott...BobilsKram

Skicka en kommentar