måndag 22 augusti 2016

Oranienburg Tyskland

Vi är glada att vi har en sån fin gps som vi har i husbilen. Våran tom tom säger till när det blir rörigt på vägarna...och det kan man minsann se när vi närmar oss Berlin :)) Då tar den oss på andra vägar så vi slipper köra där det är rörigt och drar över oss på andra vägar.
Vi hittade en jättefin ställplats i Oranienburg, norr om Berlin. 27 grader när vi kom hit, och vi kunde äta middag ute...wow vilken känsla det var. Rena utlands värmen :)

 Vi fick platsen för lite längre bilar. Och det var helt klart den bästa ...enligt oss :))

7 kommentarer:

  1. Måste vara mycket behändigt med nutidens GPS i stället för kartor.

    Ha det bäst!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Perfekt med en bra GPS som leder er!
    Oooh va skönt med värme för er som bor
    så himla långt norrut :-)

    Ha det gott o njut nu....Kram

    SvaraRadera
  3. Våran "Astrid" frågar i tid och otid. "Långsam trafik om tre km, vill du ta en annan färdväg"? Vi lyder aldrig och det är sällan stopp eller kö där vi hör.
    Kram & Ha det gott på resan.

    SvaraRadera
  4. Matts: vår gps frågar också om annan färdväg. Men på Autobahn finns sällan någon annan väg. Bara gilla läget :) kram

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig resa ni är ute på. Värmen är inte fy skam, men vi får allt lite sensommarvärme här på torsdag-fredag med 24 gr.....inte illa det heller. :) Ha de gott!

    SvaraRadera
  6. Toppen med bra GPS den finessen har vi inte i vår! Men vi kommer till rätt plats i a f, de gamla GPS var lite si så där, men man fick se en del oförväntat ha-ha. Toppenplats ni fick där vid vattnet, bra att vi är välkomna i de flesta hamnar, forts trevlig tur!

    SvaraRadera