tisdag 9 augusti 2016

Små inköp på Nolia o träffat bloggvänner

Jag har inte varit på hugget att fota så mycket på Nolia mässan vi har i stan. Vi har lite sämre väder just nu också där det har regnat en del i dag också. Medan det kom en rejäl regnskur så gick vi in i hallen med en massa mat och provsmak. Här blev det lite tugg inköp :)
Kjell tyckte att vi skulle dela på en friterad camembert och hjortron. Jaja!! inte ser den så aptitlig ut heller :) Och inte supergott heller...nu gillar jag inte riktigt hjortron så det var väl därför ;-)
Eftersom vi ska på långresa m husbilen så passade jag på att köpa en nack krage till mej. Att den sen var av uggletyg var väl bara bättre:) Sa jag som gillar ugglor..haha.  Kjell köpte en kryddig hjort korv och rökt renstek. Whiskey rökt ost fick också följa med hem...men den kom inte med på bilden. Och den lilla vispen den ska få följa med i husbilen:)) Så några stora inköp blev det inte.
Ikväll gick jag och Kjell ner till våra fina bloggvänner http://www.freedomtravel.se/ Helena och Peter och deras goa vänner bloggarna http://independence2015.se/, Thore o Catarina. Dom hade hittat sej en plats med deras husbilar precis vid Nolia mässan. En plats för utställare. Ett härligt o glatt gäng som vi är så glada att vi fått lära känna. Tänk vad husbils livet är härligt och vilka glada människor man får den äran att träffa.:)
Superkul att hinna med att få träffas igen innan vi drar söderut och dom också åker hemåt. Hoppas verkligen att vi får ses snart igen o att vi kan äta lite Pitepalt tillsammans. :)

6 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Visst är bobilslivet underbart!

Tror att Figeholm har Sveriges bästa väder just nu!

Kram

Millans Värld sa...

Det låter som en trevlig dag!

Fortsätt i den andan.
Varm Kram

JoY sa...

Kul att träffa trevliga glada bloggare. Håller tummarna att ni slipper mer regn, det kan ni skicka hit ner för det är sååå torrt. Söt ugglekudde för nacken hihi
Kramizar

FREEDOMtravel sa...

Friterad camembert med hjortron låter ju galet gott, synd att det inte var det... Men superkul att ni kom förbi igår och förhöjde stämningen hos oss! :) Idag har vi bland annat lyssnat på storbloggare :)

Matts Torebring sa...

Jag tycker som Peter & Helen, camembert med hjortron sylt låter galet gott. Kul att träffas.

Rolle o Carina sa...

Härligt att få träffa så många Bloggare!

Ha det gott fr Stocka hamn....Kram

Skicka en kommentar