fredag 19 augusti 2016

Smögen kan vi bocka av nu

Då kom vi oss äntligen till smögen också.:) Det gäller att hinna se så mycket man kan när vi har lite tid. Vi visste inte riktigt vart vi skulle parkera oss när vi kom hit.
Vi hade fått ett tips om Sotenäs camping. Den körde vi förbi för vi tyckte att det såg så fullt ut. Men när vi körde hem igen såg vi så fint o högt upp alla husbilar stod:)..jaja vi är nöjda ändå.
Vi tyckte också att denna camping var för långt ifrån centrum, där vi ville gå o se. Eftersom det är första gången vi är här.
Här blir det bilder både när vi kommer och åker hem samtidigt:)) haha
 Vi tyckte ändå att det var fint där vi kom körande in mot Smögen ändå. Så vi fortsatte.
Vi hamnade mitt emot Ica där vi också fått en massa tips om. Nära affären hade vi i alla fall. :) Däremot tycker vi väl att 200 kronor för att stå såhär är lite dyrt...eftersom det inte finns varken vatten eller toaletter som ingår. Och inte var det fin plats heller. Men det verkar vara dom priserna  som gäller på dom flesta ställen nu.

Vi började att gå ner mot bryggorna som alla också pratat om. Vi gick o vi gick och kände att detta var ändå lite överreklammerat.
 Lite souvenirer fanns det att köpa i början där vi gick.

 Sen kom en räkbåt in med en del färska räkor.
 Vi fortsatte att gå och gå lite till....o plötsligt var vi mitt i vimlet:) och jättevarmt blev det. Jag var alldeles för mycket klädd här . :) pust...
Och till slut kom vi då fram till sjöbodorna som vi sökt.  Som är på alla bilder när det gäller smögen:) Till slut fick vi se dom och gå på bryggan bredvid dom :-))
 Som ett vykort.
Vi gick upp på klipporna...det var sååå fint. Och när solen är med är det ju ännu vackrare.
Vi undrade däremot hur alla bilar och husbilar kommit sig upp o parkerat bland alla klippor ?. Men dom har tydligen varit här förut.

 På kvällen fick vi en magisk solnedgång. Såklart jag ville ner och fota vid vattnet nedanför. Som var bakom vår husbil. På morgonen när vi åkte började molnen hopa sig lite. Men rätt fint ändå :) Hej då smögen säger vi.

En härlig vistelse här i Smögen. En plats att pricka av i listan för att besöka för oss :-)
Nu är det inte länge till vi kör på färjan från Trelleborg till Tyskland :)

6 kommentarer:

Matts Torebring sa...

Tur för er att ni är där nu och inte mitt i juli månad. Nu kan ni säkert se och njuta.
Kram

JoY sa...

Smögen är fint borta vid småbodarna och klipporna med havet utanför och vilken fin solnedgång. Räkor blir jag sugen på nu mums.
Kramizar

Lennart och hans tankar sa...

Trevligt ställe med de allra bästa räkorna!

Kram

Millans Värld sa...

Fina foton och vilka vackra kvällsfoton.

Kram

FREEDOMtravel sa...

Smögen är fint! Men osannolikt dyrt utan service!!! Vi har stått på vanliga parkeringar bland klipporna när vi varit där, men då har det varit lågsäsong.

Rolle o Carina sa...

Smögen var vi vid med vår första Bobil!
Det var en del år sen,men ser lika ut :-)

Ha det gott o trevlig resa...BobilsKram

Skicka en kommentar