söndag 24 mars 2013

Myset i husbilen över för denna gången.

Vi har haft en fin helg jag och Kjell. Det har gått åt mycket med värmeljus och vanliga kronljus:) Det gäller att mysa på hög nivå, medan man kan:)
Vi fick premiär äta på dom nya fina limegröna melamin tallrikarna som jag fick i födelsedags present. Glasen hade jag köpt innan vi åkte upp, på biltema. Ni vet:)) jag gilar limegrönt i husbilen:)
Köpte en blomkruka som Kjell fyllde med grus...och i den fick jag ställa ner solcellslamporna i.
Vi hade inga snöhögar runt husbilen...så då får man hitta på nåt annat. Det funkade jättebra.
Kjell har lite svårt att ställa undan"pärlan" innan han fått tvätta av henne lite. Längst ner blev det lite gorm av det slaskiga väglaget...och det måste bort direkt! Han när noga min man. Bra är väl det.
Han gillar sin 12 volts husbilstvätt som han fick köpa sig för sina födelsedagspengar, förra sommaren:) då han fyllde 50 år:))
Här står nu nu bilen nytvättad...det lilla man kan tvätta när det är vinter. Kjell är så noga med att torka alla lister torra innan han är klar med allt. Så inget kan frysa. Här är bilen klar att slällas tillbaka i husbilsgaraget. Känns alltid lika vemodigt att komma hem och ställa undan bilen. Vi vill bara iväg igen.

Mer bilder om helgen kommer i morgon:) Nu blir det middag, lite jobb och ett em besök hos mina föräldrar och sonen efter det:) Här skiner fortfarande solen..härligt.  Hoppas ni får en fin söndag.

Kram// D

6 kommentarer:

  1. Vilken mysig helg ni haft!
    Vi hoppas på premiär i Påsk!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Mys mys mys på högsta nivå verkar ni haft i helgen, det var ni värda bägge två. Ser så fint och fräscht ut med lime överallt.
    Kramizar

    SvaraRadera
  3. Lennart: Vi har verkligen haft en bra helg. Med mycket sol dessutom:) Hoppas ni får er tur i påsk, och att vädret är med er. Kram

    Joy: Jo, vi har verkligen myst. Det är då man mår bra...när man får vistas i husbilen:)Kramiz

    SvaraRadera
  4. Låter som en mysig helg! Och fint dukat med den nya servisen. Vi såg en hel del limegrönt uppdukat när vi var på Hemtex igår, och jag måste hålla med om att det blir väldigt fint! :)

    SvaraRadera
  5. Freedomtravel: det kanske blir limegrönt hos dej oxå i husis? :-)

    SvaraRadera
  6. vilken härlig helg ni haft, och ett glatt besök fick ni ju också då sonen kom upp på besök :)
    Dina limegröna saker lyser verkligen upp och gör det lite mer färgglatt, jag tycker att det ser jättefint ut!
    kram

    SvaraRadera