fredag 22 mars 2013

Solig dag i Arvidsjaur

I morse när vi vaknade såg det ut såhär. Det snöade stora lapphandskar:) Jaha! tänkte vi...det var den helgen. Men vi vet oxå att det vänder fort i fjällvärlden:) tur är väl det. För vid 10 tiden började molnen skingra sig och fram kom solen. Då vill man ut direkt:))
Vi tog oss en morgon promenad ner till samhället under förmiddagen. Men nog blev det bara en snabbis. För när man ser solen vill man bara tillbaka för att få sitta ute och njuta av det fina vädret:)
Vi har haft en superfin dag idag. Vi tog ut fikabröd och kaffe. Här har vi nu suttit och lapat sol:)
Vet inte om det är sant att dom hotat med sämre väder i morgon...vi får se.

Ha det gott, och trevlig helg.
Kram// D

10 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Trevligt att ni fick sol!
    Vi har faktiskt sol också i dag!

    Har suttit en stund i "kuvösen"!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Åhh såå ljuvligt det ser ut, lyckosar, som är där uppe och andas fjälluften i solen. Sådan tur att ni har delat med er av solen till oss idag hihihi
    Njut och Kramizar

    SvaraRadera
  4. Hej Dessan! Det där man kan kalla att leva livet:) Hih, tycker jag i alla fall! Hoppas vädret håller sig att ni kan njuta ännu mer!
    Önskar er en mysig kväll!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  5. Det ser ju faktiskt riktigt härligt ut! (Även om jag mestadels klagar på att jag är trött på snön nu... men det är ju också för att vi vill åka ut med husbilen till påsk, och vi har inga vinterdäck ;)) Om du har fler såna där fina soliga bilder vore det jättekul om du ville vara med i vår fotoutmaning med tema vårkänslor! :)
    http://www.freedomtravel.se/2013/03/fotoutmaning-varkanslor/

    SvaraRadera
  6. Det hade ju varit ännu skönare om det inte hade varit så mycket snö. Men det finns ju faktiskt de som gillar snö. Vi hör inte till dem. Vi höll på att bryta ihop när det snöade i morse. Men n verkar ju gilla det, så ha så trevligt. Kram 3 M

    SvaraRadera
  7. Hej igen! Tänkte säga att kommer du ihåg mina påskpynt ljus som jag kallade Majs-ljus? Du har rätt när du skrev honungsljus. De är gjorda av bivax. Min dotter Leyla gjorde de ett antal år sen! Jag kallar de majsljus för jag tycker de ser ut som majskolv:)
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  8. det som de varnar för imorgon får man se som morgondagens bekymmer, njut av all den sol som just då lyser på er! Det ser hur härligt ut som helst!
    kram

    SvaraRadera
  9. Men oj va snö ni har, när kommer våren till er?
    Men de ser ju superhärligt ut när ni sitter o gassar i solen!
    Ha en skön söndag! kram

    SvaraRadera
  10. Ser jättehärligt ut! Hoppas ni får en lika underbar dag idag Kram

    SvaraRadera