tisdag 15 oktober 2013

Vi fick hämta soffan:)

Idag på em blev det en tur till Sunderby sjukhus...nästan 8 mil enkel väg. Varför är det så tråkigt in väntrummen på sjukhusen. Är man inte sjuk när man kommer dit så blir man det i den tråkiga miljön.
 Nu var det bara ett återbesök. Så efter 2 timmar på sjukhuset är man glad att man får åka hemåt igen.
 Vi hade en sån tur...att våran soffa som vi beställt för 4 veckor sedan, hade kommit precis innan vi skulle åka hem. Vi fick samtalet från butiken att leveransen kommit:) Så då fick vi åka förbi på Em och hämta hem den efterlängtade soffan. Ibland har man tur. Då slapp vi åka en extra tur på 10 mil tor.:)
 Kjell är noga med att spänna fast ordentligt på släpet. Detta även nu när vi tog hem soffan ikväll.
 Vi fick köra i denna vackra solnedgång ikväll. Oj vad vackert. Det är mycket trevligare att packa upp det man handlat när man kommer hem...om allt är torrt och fint. Och supernöjd blev jag. Riktigt nöjd:-))

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Vad härligt med nytt.
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är inte nästgårds precis, när ni ger er iväg på sjukbesök osv. Bra att få med soffan hem på en gång.
    Fin solnedgång.
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Då får vi snart se soffan på bild också? =)

    SvaraRadera
  4. Det var väl skoj att få hem det ni gått och väntat på. Vi sålde en hörnsoffa på Blocket En familj från Vänersborg (20 mil bort enkel resa) ringde halv sju en kväll och sa, "Nu åker vi". Klockan halv tolv på natten kom de, försenade av skyfall på vägen. När vi lastat soffan på en släpkärra med upplyftbar huv, hade jag inte en enda torr tråd på kroppen på grund av ovädret ute. Inte en filt, inte en matta och inte ett band att binda med hade de tänkt på. Jag fick skänka bort allt tillgängligt jag hade. Skönt att läsa att Din Kjell är mera omtänksam och förutseende. En Myskram till er i nya soffan.

    SvaraRadera