fredag 28 februari 2014

Nu har vi lilla pärlan hemma:-))

I går på em skjutsade vi ungdomarna, Gabriel o Therese till Kallax flygplats...för en helg vistelse i Stockholm. Nu var det deras tur att ta en flygtur till storstan:-) Vi hade då även turen att få åka o hämta hem våran "Lilla Pärla" hos Husvagns center i Luleå. Passade perfekt. Nu var dom klar med bodelsdörren och nytt för lådorna i köksdelen. Lådorna hoppade bara ur när vi drog ut lådorna. Nu funkar det och känns mer rejält. Och det är vi givetvis superglada över:-)) Tusen tack för hjälpen.
Killarna på verkstan har haft bilen i 3 dagar för att fixa till dom fel som skulle åtgärdas:) Och superbra blev det. Oj vad jag gillar dom. Dom är jätteduktiga. Som vi sagt förut...så är det Tyskland som varit sega med leveranserna. Självaste chefen på stället såg att jag glittrade med ögonen när vi kom dit o hämtade bilen. Så fram kom han med champagne...Johan ville vi skulle fira:-) Tusen tack snälla:-))


 Det snöade lite lätt när vi började vår kolonnkörning hemåt igen:-) Jag låg bakom Kjell o körde hem med vår egen personbil.

 Vi måste säga att vi var sååå glada att få hämta hem henne. Och att allt !! var så proffsigt gjort i vår kära husbil. Dom är verkligen duktiga killarna i verkstan. Dom också har ju haft strul med leveranserna o inte kunnat hjälpa oss som dom vill göra såklart. Nu har vi även låtit installera en Truma duo control. Så nu behöver vi inte heller bry oss om att titta efter när den ena gasolflaskan är tom. Nu sker det per automatik....vilket lyx:-)) Oj vad skönt det känns att allt är gjort. Nu är bilen som ny igen:-))

Själv mår jag väl sådär...astmatiker...det är det inget roligt att vara när det florerar influensa virus. Så idag fick jag besöka min vårdcentral. Så nu ska jag sätta mig i soffan och bara vila bort mina sjuka lungor. En trevlig helg önskar jag er.


8 kommentarer:

 1. Så härligt att Bobilen är fixad o klar äntligen då !!
  Nu kan ni fira med flaskan ni fick(Bra Firma)

  Ha en fin helg/Kram

  SvaraRadera
 2. Kanon med bra "after sale service" då våndas ni ej längre om gasen tar slut mitt i natta! Krya på dig så ni snart kan komma ut med husbilen ;-)

  SvaraRadera
 3. Såå härligt att bobilen äntligen är tip top!

  Nu e de bar å åk!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad glad du är trots motgångar med "Pärlan" och hälsan. Det kanske är du istället, som är Pårlan. Hoppas ni kommer ut snart i det fria, då blir du frisk igen. Kram.

  SvaraRadera
 5. Men så härligt att ni fått hem pärlan och att det blev bra.
  Hoppas du får en fin och skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. skönt få hem Pärlan igen och att allt blivit bra till slut! Grattis till det och att ni nu kommer ut igen :)
  men mindre kul att du blivit dålig, vila ordentligt så att du blir riktigt frisk och inte bara drar ut på det!
  kramar

  SvaraRadera
 7. Kul att ha fått hem husbilen och hoppas nu verkligen att du kryar på dej och återfår krafterna snart igen
  Krya-kram

  SvaraRadera
 8. Då kan ni planera och åka ut med en fräsch bil! Härligt!! Elisabeth

  SvaraRadera