onsdag 5 februari 2014

Reseplanering m vänner

Igår kväll fick vi besök av våra goda vänner Eva och Ulf. Reseplaneringen är i full gång. Både för oss och för dom. Dom vill åka till Kroatien. Så det var trevligt att kunna sitta tillsammans och planera och titta på olika  ställplatser...vilka kartböcker som är bäst, vilken väg man ska åka, över broar eller färja.

Nu hade våra vänner klart för sig vilken väg dom skulle åka, och för deras del blir det i år färja från Trelleborg o över mot Berlin o vidare. Vi tipsar så klart varandra om olika saker. Det är det som är trevligt, att byta erfarenheter. Hemåt ville dom köra genom Moseldalen. Så då ville dom ha lite tips därifrån av oss. Så vi hoppas att dom får en fin resa, och att dom kan tipsa oss om smultronställen fr deras tripp i sommar. För den rutt dom ska åka nu, är den rutt som vi också har pratat om att åka. Men det vet vi inte när det blir:) Men någon gång ska vi också åka dit. Vi har goda vänner som bott där nere. Så vi får säkert jätte bra tips av dom också vart man ska åka och vad man ska se. Det är tipsen av dom som varit där, som är dom bästa:-)) Igår kväll hade vi en trevlig kväll med vänner och reseplanering. För planeringen är halva nöjet:)Det bara är så.

3 kommentarer:

  1. Sådan planering är väl minst sagt jättekul. Missa bara inte att åka till Dubrovnic. Det är värt att bara åka dit. Kram

    SvaraRadera
  2. Matts: Tack för tipset:) Kram

    SvaraRadera
  3. Vad kul att reseplanera! Inte minst tillsammans med goda vänner :)

    SvaraRadera