torsdag 6 februari 2014

Vi är med i "Min Husbil"

Måste verkligen börja med att tacka alla som skickat meddelanden på olika sätt, och tyckt att det var kul att vi är med i ett reportage i denna tidning:) Detta reportage har vi vår kära vän Leif, att tacka för:-)). Det ringde upp en kvinna som jobbar för "Min Husbil". Hon ville göra ett reportage med oss som använder husbilen vintertid också..här uppe.
Vi försökte verkligen avstyra allt. För vi tycker inte att det är så märkvärdigt. Men hon tyckte det, eftersom hon satt i Skåne...o tyckte att vår vinter o vårt campande vintertid är exotiskt för dom därnere. 
Vi bor här uppe i norr och vi har alltid campat vintertid...vad är det för märkvärdigt med det...tycker vi. Inget alls:-) Men att campa med husbilen är det bästa vi vet båda två. Då njuter vi:) Ett härligt liv.
Lite tryck fels nisse har varit framme. Men som sagt, så är det med tidningar. När det trycks står det alltid nåt annat än man sagt. Och fel skrivet under några bilder...Men det mesta är absolut sant. Och vi gillar vår husbil skarpt. Det en en perfekt vinter husbil vår Knaus sky i. Med golvvärme, dubbel golv, dubbel rutor. Vi fryser aldrig i denna bilen. Vi har varit på hockeymatch o övernattat i "pärlan" i -30grader, utan problem o utan vintertäcke på framrutan.  Jag tror dessutom att jag/vi är född vid en landsväg som älskar detta livet så mycket:))
Självklart tycker vi att det var roligt att dom ville skriva om oss och om vårt husbilsliv här uppe i norr:-)


10 kommentarer:

  1. Så roligt. Måste få tag i tidningen under dagen och läsa.
    Nu är även ni Tidningskändisar hihihi
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Kul... måste absolut köpa tidningen och läsa :)

    SvaraRadera
  3. Millan: Tack :-) Kram

    Lennart: En rolig grej. Jo mässan ska vi på o titta. Kram

    Joy: Det var roligt:) Njae inte vet jag om vi är tidningskändisar. Hon använde bilderna ...så man kan tro att Kjell är gift med en kameleont:) Olika hårfärger..haha. Kram

    Anki: Men ni som har husbil ska få tidningen gratis i brevlådan. Kram

    SvaraRadera
  4. Kul för er,läste om er igår så nu vet vi lite mer om er :-)

    Ha det gott/Kram

    SvaraRadera
  5. Rolle o Carina: Det var trevligt:) Kram

    SvaraRadera
  6. Men vad jättekul att ni är med. Även om både ni och vi tycker, att det är det naturligaste i världen, att åka husbil året om, är det många som inte tycker det. Grattiskramar från oss i söder.

    SvaraRadera
  7. Ja, men det var väl jättekul?! Grattis så mycket!

    SvaraRadera
  8. så roligt att ni är med, nu gälelr det för mig att få tag i en tidning och läsa reportaget. Klart att det är speciellt för oss skåningar att campa i -30 ;) vi gillar ju inte att det blir under nollan..hahaha.
    kramar

    SvaraRadera