måndag 31 mars 2014

Ernst Moseldalen

Vi stannade till i Ernst. Vi hade hört så mycket om just detta ställe. Det finns 2 ställplatser precis bredvid varandra. En vid ett ställe med svart typ av stenmjöl...o en vid en restauran/butik o bageri.

Först stannade vi till vid den "svarta" ställplatsen, alltså svarta sanden?..men tänk er själva att stå där när det regnar...som det gjorde. Vi skulle fått fullt med svart av skorna inne i bilen om vi stannat där. Så vi drog vidare. Just då visste vi inte att det fanns en ställplats precis bredvid..så fort svängde vi in där
istället.
Här kom vi fram till bageriet..som var öppet och doftade underbart. Jag står utanför o pekar vart Kjell ska köra in o parkera husbilen. Platsen är bakom bagerihuset, o med gräs istället:-))
 Man löser biljetten på andra sidan gatan...i restaurangen, eller i butiken deras. I butiken sålde dom deras egen gjorda o berömda gulasch soppa. Man kunde välja mellan stark eller medium. Vi testade medium. Kjell hade nog önskat att vi köpt den starkare:)
80 kr med el, vatten och sopor. Jättebilligt:)
Det var inte det störta stället att stå på. Och inte hände det mycket i Ernst. Men har man elcykel så tar man sig enkelt fram till nästa ställe:) utan problem.
 Jag tyckte att det var nog fint här...med alla berg runtom vart man än tittade:)
 Här på denna ställplats..fanns det ingenstans att tömma toa tex...men soporna kunde man kasta och fylla vatten kunde man också. Det är inte helt fel. Och inte behövde vi betala extra för att fylla vatten. Allt i priset av 80 kronor.
Vi gillade Ernst.
Kjell o Deciree

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar