söndag 16 mars 2014

Slutpelet igång o 3-1

 I går var det åter dags för vårt spelande lag Skellefteå AIK, mot HV 71. Nu handlar det om slutspel. Så det var så spännande:-)) Kvartsfinalen spelas i en serie bäst av 7 matcher. Så vi tog oss lite förrätts tilltugg och satt med hela "stridsmunderingen", med allt som hade med Skellefteå loggan att göra... vi  parkerade framför tv:n...hela familjen. Middagen fick vänta till paus:)

Det var en härlig eftermiddag och kväll tillsammans:) med våra söner och flickvänner. Vinsten kom också för vårt lag. Ett resultat på 3-1...pust! första matchen avklarad. Det är riktigt spännande nu, hur resten av matcherna ska gå. Vi håller tummarna på vinster.....såklart.


Efteråt blev det lite slappande för våra söta söta ungdomar:-)


Just nu blir det en morgon promenad för mig o maken...o fylla kylen med lite mer mjölk:) bl.a. För vi har 4 ungdomar som stannade över natten hos oss. Och lunchen väntar när dom kommer upp. Det är så mysigt när vi får ha alla här hos oss:-)) Åhhh, jag njuter:) Ha en fin Söndag.




5 kommentarer:

  1. Såå trevligt ni har det med ungdomarna i TV- soffan!
    Rätt resultat också, kul!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis att laget vann
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Hoppas vi är lika mycket vänner, även om jag hoppas att HV vinner. Kram & Må gott.

    SvaraRadera
  4. GRATTIS :-) dom verkar vara i stöt -;)

    SvaraRadera
  5. Lennart: jo vi hade det trevligt:) Absolut rätt resultat:)) Kram

    Joy: Tusen tack snälla:) Kramiz

    Matts: Inte är vi så fantatiska även om det kanske verkar så:-)) Men det är bara på ytan, Självklart måste man få hejja på vilket lag man vill. Och visst! vi är vänner fast du hejjar på ett annat lag...haha. Kram

    Lena: Tusen tack:-)

    SvaraRadera