tisdag 18 mars 2014

Sonens nya cykel

Det finns mycket cyklar och modeller att välja mellan, nu när säsongen har kommit igång...om det inte börjar snöa snart igen hos oss. Det är superkallt...och  ännu kallare när man cyklar. :)) Men vi går mot rätt årstid nu...snart är sommaren här. Ska man ha en cykel gäller det att vara ute i tid..för att kunna välja den färg man helst vill ha:)
 Idag bjöd vi hem Gabriel på middag. Han hade köpt sig en ny, jättefin cykel igår.. och kom hem till oss för montering i vårt garage med sin pappa.  Just nu är det full fräs i garaget:).....med cykel ihopsättning.....:) Det är alltid roligt med nytt. Då vet man att allt funkar som det ska.

När dom har tid...har jag dukat upp i köket till Ikeas princess bakelse:-) ...lite kaffe och lite tassimo choklad...om Gabriel är sugen på en sån kopp...:)

4 kommentarer:

  1. Hoppas cykeln blir bra!
    Vi som är mogen ungdom funderar på Elcyklar!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag längtar verkligen till cykelsäsongen börjar.
    Inte just nu i alla fall då vi fått massor av snö och det är - 12 grader men snart!
    Ha en finfin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Mys när son o pappa monterar i garaget! Många sponsrade MX bikes har vår son o pappa monterat ihop från scratch, dom tycks ha det i genernamodersmjölken;-)

    SvaraRadera
  4. Lennart: Jo cykeln blev bra. Sonen hade förra sommaren en el-cykel...den jag nu köpt:) Det är nog bättre att ha en vanlig cykel när man bor i lägenhet som han gör. Med tanke på hur många som tycker att ditt är mitt....El-cyklar är bra för alla:-)) Kram

    Millan: Visst längtar man. Så fort snön försvann plockade jag ut cykeln. Oj vad man tar sig fram fort:-) Men få se hur länge o innan snön kommer tillbaka. Kram

    Lena: JO det är mys när sönerna är här o jobbar med pappa. Då mår man gott:-)) Kul när man gör nåt tillsammans. Kram

    SvaraRadera