måndag 24 mars 2014

Reseplaneringen i gång

Nu har våran semesterplanering kommit igång på allvar. Känns lite som tomteverkstan som ska fixa o ska fejja...fast det är sommar och inte jul:-) Mycket ska tänkas på när man ska på resa...
Nu har vi pratat om vart våran önskan är att vi ska åka till under semestern, och vilka ställen vi ska besöka. Så planeringen är i gång...Vi har beställt bropasset också..om vi skulle få för oss att åka någon av resvägarna...Men mest troligt blir det väl färja igen över...så då ska man väl få skaka av nervositet igen:) Varför utsätter man sig för sånt. Ja..man måste väl komma över sina rädslor:) Kan vara därför:)
Vi har även fixat en grön miljö dekal som man ska klistra på rutan när man åker in i större städer dom tex: Berlin. Det bästa är att ordna med allt innan man åker....Vem vet vart näsan styr vår kos:-))

Vart åker ni någonstans? under er semester?


7 kommentarer:

 1. I år tänkte jag spara semestern till nästa år:):)!

  Vi kommer att rulla en del i Sverige på lediga dagar!
  Hustrun vill till Piteå!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lennart: Vad trevligt:-) Hör av er isåfall. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag/vi har planerat sedan vi lämnade södern förra året. Mitt svar kommer snart vart vi åker. Jag hittade roliga saker i går kväll. Vi skall köra över alla broarna i år till kontinenten och se hur det känns. Nu har det varit Rødby Puttgarden i så många år att vi måste byta lite. Första åren på på Europa touren åkte vi alltid Trelleborg - Rostock. Jag tröttnade helt på att passa tider till båtarna. Kram & Njut.

  SvaraRadera
 4. Att planera, önska och drömma är fint... då glädjer man sej många gånger!

  Vart vi åker i sommar vet jag inte... blir nog kanske en hel del på hemmaplan, trivs gott där. Men i augusti drar vi en vecka till Turkiet iallafall, så mycket vet jag redan nu.

  Ha det allra bäst!

  Och du... jag kikade in i din nya pysselblogg också... ser fram emot att se vad du hittar på där!

  SvaraRadera
 5. det där med att planera är ju en stor del av tjusningen av semestern, även om det i vårt fall oftast blev precis tvärtom när vi väl kom iväg :)
  i år blir det ingen semesterresa för oss under sommaren, planen är att kunna åka iväg till Mexico under julen istället så vi sparar dagarna tills dess :)
  kramar

  SvaraRadera
 6. Spännande att få höra vart ni reser, förutom ett besök hos oss hihi
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Visst är det kul att planera. Hos oss är det också i full gång :) Sen brukar planeringen inte hålla utan man hamnar på avstickar som inte alls var tänkt i början. Men det är ju det som är så mysigt med husbil - att åka dit näsan pekar :)
  Kram

  SvaraRadera