måndag 10 mars 2014

Med Pärlan hos vännerna i Boden.

Med min nya kompis där framme vid vindrutan:-)) haha...åker vi till våra vänner Alf o Agnetha. 
 Här kommer vi fram till bostadsområdet där vännerna bor...kära vännen Alf står klar och visar vart vi ska parkera och även med el-kabeln i högsta hugg för att koppla in vår husbil utanför deras lägenhet. Perfekt...kan väl inte bli bättre:)
 Lunchen glömde jag att fota..vi fick en jättegod paj som vi åt tillsammans:) Efter det tog vi deras bil in till centrum alla 4. En trevlig dag i en annan stad:)
Visst är dom söta :) kära väninnan och min kära make:)) När vi var på stan var det så blött så vi fick gå runt stora vattenpölar. Snön smälter så fort ..så då blir det så här. Detta är inte normalt för oss här uppe i norr. Vi minns inte sist när vi hade så lite snö denna tiden på året.
 Vi stannade till på ett fik och njöt av riktigt gott fika. Det är längesedan som jag druckit så jättegod cappuccino:)
 Vi hade det trevligt på stan tillsammans. Det blev en del skratt:)) Som förlänger livet.

När vi sen kom hem, och efter ännu mera surr o umgänge i trevligt sällskap, blev det lite jobb i köket för vännerna...för det var dags för middagen...och inte fick vi hjälpa till..näpp! :-)
Här jobbas det på för fullt:)...

Förrätten servarades....
Förrätten. Som serverades var löjrom i massor!! till det toast. Saltkex och en svartpeppar ost. Jättegott:) Det var hur länge sedan som helst sen vi åt löjrom. Vi åt med 100% njutning. Ser ni den jättefina turkosa tavlan där i bakgrunden..? Den har deras sons flickvän målat. Alla Agnetha o Alf:s intressen är med på den. Det är fiske, husbil mm, och sexkanter som Agnetha gillar att sy. Jätte fin tavla och uttänkt allt i den. Duktigt målad tavla. En sån skulle jag också vilja ha.
 Varmrätten serverades på jättefina avlånga tallrikar...som på restaurang:)
 Sallads mix
Cheesecake med hallon och en kaffekopp till. Var desserten som det bjöds på. Huuur god som helst:)

På stan blev det lite shopping för Agnetha. Hon hittade så snygga lampor till deras mörka skänk i vardagsrummet. En fin ljuspunkt blev det där nu med dessa 2. Lamporna fanns i olika färger...hon tog grå färg.....som passade suveränt till deras övriga möblemang:)

 ....Både jag o Kjell gillade lamporna Agnetha köpte. Så då blev det en limegrön till oss i husbilen:-)) Undrar just om Kjell kan göra om den till 12 volt?? så vi kan ha den även när vi står utan ström..fnisss:) Jag sätter häftmassa under det mesta sakerna i husbilen...då står det stadigt fast:)

I går morse bjöd vännerna på....hotellfrukost. Super super gott, och massor med sorter. Så innan vi skulle åka hem....visade Kjell både Alf och Agnetha några spel man kunde spela på surf plattan:-) Man måste dela med sig såklart. Spelen passade bra till deras barnbarn som skulle komma både i går kväll och som kommer hem från Thailand nästa helg. Även tidsfördriv för vuxna:)) självklart:)

Vi hade en jätte bra ställplats hos dom. Den bästa ställplatsen man kan ha. Allt ingick...full service:) Och precis utanför deras lägenhets fönster. Detta gör vi såklart gärna om:)) Tusen Tack för i helgen kära vänner.



1 kommentar:

  1. Så mycket snö ni har fortfarande! Här i Sthlm hade vi nog bara snö i tre veckor eller nåt sånt. Inte mkt till vinter...

    SvaraRadera