lördag 8 mars 2014

Golf bag i scrapbooking modell:)

När vi var till Stockholm hittade jag ett 30x30 ark, med en massa golfspelare på. Jag tänkte att det skulle bli perfekt till Jakobs kort...till hans födelsedag:) Visste inte då vad jag skulle göra av det. Men kom på ganska snabbt att jag skulle försöka trixa ihop en golfbag...jag som inte spelar långgolf ens...:) Vet inte riktigt hur dom ser ut...men det här blev min "bag":) Har lagt ut en gäng med bilder här:)...detta för min egen del. Vill ha kvar bilder hur den såg ut:) Men ni får gärna se dom också:))
 Jag gjorde en rulle och satte i golfbollar i den. (Som Kjell åkt på golfshopen o köpt) Locket ovanpå med alla blommor o blader på...lyfter man bara av. Då ligger bollarna där inne o väntar:)

Ovanpå locket...som är avtagbart... Här med en massa blommor och blader:-)



2st Golf peg måste också följa med när man ska på golfrundan. :)
 En golfklubba måste det självklart vara med..till den store golfspelaren:) Ser ni att den hänger där?
I somras var våra vänner o bloggvänner: Yvonne o Jakob hos oss...vi var ner till tivolit o Piteå dansar o ler. Där provade Jakob en rosa peruk:)...såklart var jag snabbt framme med kameran:) Fotot klistrade jag in i en ram jag satt ihop av 2 st halv månar....en liten suddig bild här på bloggen...men syns bättre såklart annars:)
I botten av "golfbagen" gjorde jag mitt eget avtryck:-)) Handgjort av Deciree...alltså av mej:-)) Med en golfbil och en grattis hälsning till jubilaren. Jag har gjort en del andra scrapbooking saker nu senaste tiden. Det är jätte trevligt och balsam för själen. Då har ni igen fått se en massa bilder på min nya kreation:-)))


8 kommentarer:

  1. Jättesnyggt fixat av dig,du är suverän !!!

    Ha en fin helg/Kram

    SvaraRadera
  2. Den är ännu finare i verkligheten, ska ni veta, superläckert gjord. Jakob Tackar och tyckte det var riktigt fiffigt gjort. Trots att den inte är till mig, är jag lika glad för den hihi Jag har vridit och vänt och undersökt allt på bagen hihi
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Rose-Marie i Rosvik8 mars 2014 kl. 11:55

    Jättefin!!!

    SvaraRadera
  4. Vad duktig du är :) den blev ju jättefin.

    SvaraRadera
  5. Vilken toppenidé! Den stjäl jag med mej för kommande behov!

    SvaraRadera
  6. Tusen tack alla för era snälla kommentarer:-) Kram

    SvaraRadera